Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Αυτοί είναι οι ληστές που είχαν «ρημάξει» την Γλυφάδα (φωτο)


Στην δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των διαρρηκτών που είχαν γίνει «εφιάλτης» για τους κατοίκους της Γλυφάδας και οι οποίοι
συνελήφθησαν στις 10 Απριλίου του 2018. Οι διαρρήκτες μάλιστα λίγο πριν συλληφθούν είχαν ληστέψει και την αντιδήμαρχο της περιοχής.

Πρόκειται για τους:
1) ΜΟΥΣΤΑΦΑ Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα
2) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα


3) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η ληστεία στο σπίτι της αντιδημάρχου

Οι ληστές είχαν «χτυπήσει» πολλά σπίτια στην Γλυφάδα ενώ στο στόχαστρο τους βρέθηκε και το σπίτι της αντιδημάρχου Σάσας Πατεράκη, τον περασμένο Απρίλιο.
Η κα Πατεράκη, αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, είχε δηλώσει ότι όλη η οικογένεια ήταν σε κατάσταση σοκ.
Σύμφωνα με την περιγραφή της, την ώρα που επέστρεφε η οικογένεια στο σπίτι οι κλέφτες ήταν μέσα. «Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Γυρίσαμε από τριήμερο. Μόλις ανοίξαμε την πόρτα, ακούσαμε θορύβους. Καταλάβαμε ότι μας λήστευαν… Κατεβήκαμε κάτω, φωνάζαμε «ληστεία, ληστεία» και μαζεύτηκε κόσμος. Πρέπει να ήταν πολύ ώρα μέσα… Ευχαριστούμε τον Θεό που εκείνη τη στιγμή δεν ανοίξαμε την πόρτα με το παιδί, να μας σκοτώσουν».
Ακούστε όσα είπε η κυρία Πατεράκη στο Newsit.gr
Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι διαρρήκτες έκλεψαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 9.000 ευρώ.
Η κ. Πατεράκη δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, μετά την «επέλαση» των διαρρηκτών. 


https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες