Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Ηττα και στην Ξάνθη για τον Παναιτωλικό με 1 - 0 (φωτο & βίντεο)

Τραυματίστηκε ο Αργκους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε από την ΞΑΝΘΗ στα ηλιόλουστα σήμερα Πηγάδια για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 -2018.

Μετά από ένα σχετικά καλό παιχνίδι οι Ξανθιώτες νίκησαν με 1-0,έμειναν μόνοι τους στην 5η θέση και καλοβλέπουν πλέον την έξοδο στην Ευρώπη.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε από την αρχή του αγώνα η Ξάνθη,ενώ ο Παναιτωλικός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο,πολύ μακριά από την περιοχή του Ζίβκοβιτς,νευρικός και με πολλά φάουλ.

Φόβος και τρόμος για τον Παναιτωλικό ο Κάστρο,ο οποίος ήταν μία διαρκής απειλή για την άμυνά του.

Στο 14' η πρώτη καλή στιγμή για την Ξάνθη:Ο Μπαξεβανίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Κάστρο βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι έκανε το πλάσε αλλά έδιωξε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Στο 20' από τραγικό λάθος του Μιχάι και πάλι ο Κάστρο βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ από τα δεξιά, αλλά έδιωξε ο Κυριακίδης.

Μοιραία στο 23' δέχτηκε γκολ από στημένη φάση:Ο Τριάδης εκτέλεσε φάουλ,από αριστερά, την κεφαλιά μέσα στην περιοχή έπιασε ο Κάστρο που νίκησε τον Κυριακίδη και 1-0.(δείτε το εδώ)

Στο 44' νέα ευκαιρία για την Ξάνθη σε φάση καρμπόν από τη δεξιά πλευρά: Ο Ντουρίσκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Κάστρο πάλι έπιασε την κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αλλά αυτή τη φορά έδιωξε ο Κυριακίδης.

Λήξη ημιχρόνου με την Ξάνθη να προηγείται 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή από τον Τραϊανό Δέλλα,χωρίς όμως να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του.

Και πάλι η Ξάνθη είχε τα ηνία,ενώ ο Παναιτωλικός αμύνονταν και προσπαθούσε με κάποιες αντεπιθέσεις  να ισοφαρίσει.

Στο 62' Χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη: Γύρισμα του Μπρίτο, ο Τριάδης έκανε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα.

Από το 65' και μετά ο Παναιτωλικός έδειξε να συνέρχεται και να βγαίνει μπροστά με αξιώσεις,ενώ η Ξάνθη υποχώρησε κι έδωσε γήπεδο στον αντιπαλό της.

Πρώτη καλή φάση για τον Παναιτωλικό στο 68': Ο Μοράρ εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Ζίβκοβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Και πάλι απείλησε στο 69' και 70' ο Παναιτωλικός,κέρδισε κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Στο 80' μία χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη,όταν σουτ του πολύ καλού Τριάδη μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

Στο 83' ο Άργκους έπεσε πολύ άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο,χτύπησε στη μέση του και αποχώρησε με αμαξίδιο από το γήπεδο,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ξάνθης,με τον Παναιτωλικό να αγωνίζεται με 10 παίκτες πλέον.

Στο 92' σουτ του Τριάδη έξω από την περιοχή,έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης,

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς,την προηγούμενη Κυριακή είχε χάσει 2-1 από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη!

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας(78' Καμαρά), Τριάδης, Ντουρίτσκοβιτς(58' Λουσέρο ), Μεχία, Κάστρο, Φλίσκας, Σιλά και Μπρίτο(73' Γέντρισεκ).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργους, Μαρινάκης, Τσοκάνης(73' Γιαννιώτης), Μπεχαράνο(79'  Μπαρμπόσα), Μοράρ, Ντίας, Ρόσα, Ιταμπέλ(46' Κλέσιο) και Πάουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom