Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Απίστευτη δήλωση από την Αντιγόνη Λυμπεράκη του Ποταμιού:"Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές"! (βίντεο)

Να τους σκοτώσουμε κυρία μου,στον καιάδα όλοι τους,ώστε να κυριαρχήσετε σεις μόνον οι προύχοντες και αρεστοί των τοκογλύφων

"Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές"!
Δεν είναι μοντάζ της #ellinofreneia το 'πε η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Ποταμιού,κυρία  Αντιγόνη Λυμπεράκη στο MEGA.



Η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη,που παρεμπιπτόντως την ταΐζουν οι φτωχοί,είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου, πολιτικός και και πρώην αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Δράση και από το 2014 εντάχθηκε στο Ποτάμι του Σταυρακά (ο οποίος ευτυχώς για την κυρία μπορεί να είναι αγράμματος,αλλά δεν είναι φτωχός!) και σήμερα είναι κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Ποταμιού.

Κατά σύμπτωση επίσης η κυρία είναι και ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα τι να πω η γυναικα;;; Το καναμε σαν την ιδιωτικη τηλεοραση!! Να ελειπε!!Μπηκαν μεσα στην βουλη,οι κυριουλες ,και μας εφτασε η πιεση 300!!!Ποιαν να πιασω απο τα μαλια και για ποιαν αλλη ,να την αφησω!!Να ,το μεγαλυτερο εγκλημα του ΠΑΣΟΚ!!!! Εβαλε τα σκατα ,στο πιατο!!!! Εβαλε ,την ξετσιπωσια ...σε πρωτο πλανο!!! Και απο τοτε,τρεχουμε να ξαναπροσδιορησουμε τα αυτονοητα!! Ναι κυρα μου,εχεις δικαιο για τους φτωχους!! Επρεπε,εδω και πολυ καιρο,οπου σας πετυχαινω,να σας πλακωνω ολους,και να σας φτυνω!! Και εσας ,και τον Βαρβιτσιωτη,που θελει να πουλησω το σπιτι μου,και τον Κουτσουμπα ,που βρεχει και επιασε χαγιατι,μην βραχει,και τον γκαβο που ακομα μιλα,και τον Σταυρακα,που ξεχασε τις αμοιβες του,και τον Βενιζελο,που και το κεφαλι του,θα φαει,και παλιν θια πεινα.....και τον Φλαμπουραρη που μου το παιζει μεντορας..και....και ολους,μα ολους σας!! Αι στο διαολο,πια, μην και μας καταραστηκε η μανα μας,και τα τραβαμε ολα αυτα!!! Αλλιως δεν εξηγειται!!! Λυπαμαι ,Ζειδορον εχασα πια καθε υπομονη!! Δεν θα ηθελα με τιποτα να προσβαλω,ειτε εσας,ειτε οποιονδηποτε σας διαβαζει. Ομως,καπως πρεπει να αρχισουμε να τους το ''βουλωνουμε''.....ετσι για να αντεξουμε δηλαδη!! Οχι πλακιτσες με το χαλι μας,κ. Λυμπεροταδε μου!!

Read more: Go to TOP and Bottom