Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ποιοι κρύβονται πίσω από την "Εξέγερση των Ουκρανών"; - Ποιος ο ρόλος της CIA της τουρκικής MIT και των Τατάρων;

Πως εξηγείται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,που οι λαοί της νότιας τουλάχιστον Ευρώπης λιμοκτονούν,οι Ουκρανοί να "θέλουν" να γίνουν ένα ακόμα γρανάζι στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ενωσης;

Η αμερικανική μυστική υπηρεσία CIA, η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ και το ταταρικό στοιχείο που βρίσκεται στην Τουρκία, στην Κριμαία και στην περιοχή του Καζάν ανατολικά της Ουκρανίας, φέρονται σαν οι βασικοί υποκινητές των διαδηλώσεων στην Ουκρανία. Οι ταραχές αυτές χαρακτηρίστηκαν από την Μόσχα σαν ανοιχτή ξενοκίνητη απόπειρα ανατροπής της νόμιμης ουκρανικής κυβέρνησης μετά την άρνηση της να υπογράψει την συμφωνία σύνδεσης της Ουκρανίας με την «οικονομική δικτατορία» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τις αποκαλύψεις αυτές τις κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα Aydınlık,
η οποία επικαλείται πληροφορίες και μαρτυρίες της έγκυρης γαλλικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδα, Egalite et Reconciliation, της ρωσικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, Svobodnaya Pressa, καθώς και του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων της Κριμαίας, Kırım Haber Ajansı. Δηλαδή οι πληροφορίες αυτές είναι διασταυρωμένες από τέσσερεις διαφορετικές πηγές πληροφοριών και ειδήσεων γεγονός που τις καθιστά αυτομάτως μη αμφισβητούμενες.
Σύμφωνα με τις πραγματικά εντυπωσιακές αυτές αποκαλύψεις αλλά  και την ανταποκρίτρια του πρακτορείου ειδήσεων της Κριμαίας στην Τουρκία, Liana Menumerova, από τις 26 Νοεμβρίου είχε σημάνει «συναγερμός» και είχε αρχίσει μεγάλη κινητοποίηση των Τατάρων και των ταταρικών οργανώσεων που βρίσκονται  στην Τουρκία και ιδιαίτερα κυρίως στην Κωνσταντινούπολη.  
Από τότε είχε αρχίσει μέσω του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης η αποστολή Τατάρων στην Ουκρανία για να προετοιμάσουν το έδαφος για σκληρές διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο. Μάλιστα για την εγκυρότητα  αυτής της αποκάλυψης  η ανταποκρίτρια του πρακτορείου ειδήσεων της Κριμαίας επικαλείται και την ομολογία του Τατάρου βουλευτή της Κριμαίας, Alim Velliulah ο οποίος έχει γράψει εκείνες τις μέρες από την Σεβαστούπολη στο face book ότι προετοιμάζονται μαζικές διαδηλώσεις  και ταραχές σαν αντίδραση στην επικείμενη άρνηση της ουκρανικής κυβέρνησης ουσιαστικά να παραδώσει την χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  
Η ουκρανική κυβέρνηση αρνήθηκε να υπογράψει το πρωτόκολλο σύνδεσης Ουκρανίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλογιζόμενη τις βαριές συνέπειες και το μεγάλο κόστος που θα είχε μια τέτοια εξέλιξη όπως το  προανήγγειλε και η Μόσχα, (ενεργειακό εμπάργκο και διακοπή των εισαγωγών από την Ρωσία των ουκρανικών προϊόντων) και οι οποίες  θα έπλητταν καίρια την ουκρανική οικονομία βυθίζοντας την χώρα στο χάος εξαθλιώνοντας μεγάλες μάζες του ουκρανικού πληθυσμού κυρίως στην ανατολική Ουκρανία που έχει στενές οικονομικές σχέσεις με την Ρωσία. Το όλο θέμα όμως εκτός από την οικονομική του διάσταση έχει και βαθιές γεωστρατηγικές προεκτάσεις.
Είναι γνωστό πως οι Τάταροι  που υποκινούνται από την Άγκυρα και με την βοήθεια των Αμερικανών και των δυτικοευρωπαίων εδώ και καιρό επιδιώκουν να προκαλέσουν μεγάλες ταραχές για να βρουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε απόσχιση από την Ουκρανία και να κηρύξουν την αυτονομία τους σε μια περιοχή μεγάλης γεωστρατηγικης σημασίας που στη συνέχεια θα γίνονταν δορυφόρος  της Δύσης. Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο γιατί  δεν υπολόγισαν την έντονη ρωσική αντίδραση που θα έβαζε φραγμό σε όλα αυτά τα σχέδια. 
Εντυπωσιακό είναι επίσης το στοιχείο που αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα ότι οι ίδιες οι εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις που στηρίζει η Τουρκία για να πολεμούν το καθεστώς Άσανντ στην Συρία, οι ίδιες πρωτοστατούν και στην πρόκληση, μέσω του μουσουλμανικού ταταρικού στοιχείου των ταραχών και της επιχείρησης αποσταθεροποίησης της Ουκρανίας. Μάλιστα το σύνθημα τους σύμφωνα με την Aydınlık, είναι, «Dün Şam bugün Kiev’e», δηλαδή, «Χτες Δαμασκός σήμερα στο Κίεβο». 

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως για άλλη μια φορά  η κατεχόμενη από μια γερμανόφωνη οικονομική δικτατορία, Ευρωπαϊκή Ένωση, προσπαθεί να επεκτείνει μέσω εξτρεμιστικών ισλαμιστικών παράνομων ομάδων υποκινούμενες από την πρόθυμη Τουρκία του Ερντογάν και με την βοήθεια ακόμα και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, την στυγνή κατοχική επικυριαρχία της σε βάρος και άλλων λαών.
 Άλλωστε την πικρή εμπειρία αυτής της κατοχής την έχουμε ήδη γευτεί με τον χειρότερο τρόπο εδώ στην Ελλάδα. Μόνο που όπως φαίνεται η Ουκρανία δεν είναι Ελλάδα και εκεί οι Ρώσοι δείχνουν να μην αστειεύονται προειδοποιώντας με αυστηρό τρόπο τους Ευρωπαίους και τους «άλλους» να μην ανακατεύονται στα δικά τους χωράφια. Εμείς άραγε πότε θα ξυπνήσουμε να διώξουμε αυτή την στυγνή κατοχή της χώρας μας ;
 Νίκος Χειλαδάκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom