Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο Γιωργάκης συνεχίζει σε Πάρο-Αντίπαρο τις ατελείωτες διακοπές του ενώ ο Εισαγγελέας ζητάει την άρση της ασυλίας του


Από τη Σκιάθο ξεκίνησε τον Ιούλιο τις μαραθώνιες διακοπές του ο ανεύθυνος με τις εγκληματικές ευθύνες τέως πρωθυπουργός,συνέχισε στο Κολυμπάρι Χανίων μέσα στη χλιδή κι από κει πέρασε στη Λευκάδα για νεροτσουλήθρες!Ακούραστο όμως το παλικάρι συνεχίζει στις Κυκλάδες κι έχει ο Θεός!

Στην Πάρο λοιπόν αφίχθη σήμερα το πρωί,απ' όπου και η φωτογραφία,ηλιοκαμένος ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζοντας τις ατελείωτες διακοπές του!Στο αεροδρόμιο του νησιού τον εντόπισαν τα λαγωνικά του σκέτου Καμμένου,ο οποίος ανέβασε τη φώτο στη σελίδα του στο facebook για να μας καθησυχάσει και να μην τον ψάχνουμε.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες ο πρώην λαοπρόβλητος πρωθυπουργός πέρασε στην Αντίπαρο,όπου φιλοξενείται από φίλους του κι αν κρίνουμε από το χαζοχαρούμενο χαμόγελό του δεν φαίνεται να 'χει πάρει χαμπάρι σε τι χάλι έχει οδηγήσει τον Ελληνικό λαό.
Μοιάζει να ζει σ' άλλη χώρα με τα δικά μας χρήματα!

Ομως αύριο Παρασκευή αναμένεται να παγώσει το γέλιο του αφού κάποιες πληροφορίες επιμένουν να λένε πως ο οικονομικός Εισαγγελέας κύριος Γρηγόριος Πεπόνης θα ζητήσει επισήμως την άρση της βουλευτικής ασυλίας του!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Πεπόνης αναμένεται να μεταβεί πρωί πρωί στη Βουλή για να παραδώσει το αίτημά του.

Το ερώτημα είναι εάν το αίτημα της δικαιοσύνης θα αφορά την υπόθεση των CDS ή την κατάθεση του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, σύμφωνα με την οποία το Ταμείο γνώριζε την αποτυχία του πρώτου μνημονίου.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες σίγουρα θα τεθούν σε δοκιμασία οι σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν όλοι τους απέναντι στο αίτημα του Εισαγγελέα.
Θα βγάλουν το Γιωργάκη στη σέντρα ή θα εφαρμόσουν το κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom