Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τραγωδία στον Κηφισό: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έλιωσε δυο αυτοκίνητα - Δύο άνδρες νεκροί και μία γυναίκα χαροπαλεύει (φωτο)


Πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο άνδρες είναι νεκρή και μια γυναίκα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο - Υπάρχουν υποψίες ότι o οδηγός της νταλίκας ήταν μεθυσμένος - Το βαρύ
όχημα έσπασε τις μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα - Πάνω στη νταλίκα έπεσαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα - Από τις άμορφες μάζες των σιδερικών απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα - Τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Όλα έγιναν στις 05:40. Ο οδηγός μιας νταλίκας, ο οποίος υπάρχουν υποψίες ότι ήταν μεθυσμένος, λίγο μετά την Πέτρου Ράλλη έχασε τον έλεγχο ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία και το βαρύ όχημα έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού. Ακολούθησε σφοδρότατη σύγκρουση με δύο ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Πειραιά.
Οι φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του newsit.gr είναι ενδεικτικές του τι έχει συμβεί. Τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από τα συντρήμια των αυτοκινήτων τρία άτομα. Κανείς από τους τραυματίες δεν είχε τις αισθήσεις του. Όλοι ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
Δυστυχώς ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο άνδρες, οδηγοί των ΙΧ αυτοκινήτων είναι νεκροί, ενώ μια γυναίκα, συνοδηγός σε άνα από τα δύο ΙΧ δίνει μάχη για της ζωή της στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό, στο ύψος του ΙΚΕΑ είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν οι δύο λωρίδες στη λεωφόρο Κηφισού.
Αμέσως σχηματίστηκαν, λόγω της ώρας, τεράστιες ουρές αυτοκινήτων. Το μποτιλιάρισμα, αυτή την ώρα ξεκινάει χιλιόμετρα πιο πίσω από το ύψος της Αττικής Οδού.
Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της τροχαίας δίνουν μάχη να απομακρύνουν από το σημείο τα οχήματα ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Ρεπορτάζ: Ε. Μιλή
https://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Στη φωτια δεν βαζω το χερι μου αλλα απ οσα εχουν συμβει σ αυτη
την ανοχυρωτη και ξεφραγο αμπελι χωρα αυτοι που πρωτοστατουν σ
αυτες τις εγκληματικες συμπεριφορες ειναι οδηγοι που προερχονται
απο τις ανατολικες χωρες Καποια στιγμη θα μαθουμε την προελευση
του εγκληματια

Read more: Go to TOP and Bottom