Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Τραγική κατάληξη για τον Γιώργο Στεργιόπουλο - Εντοπίστηκε νεκρός στον Άγιο Στέφανο


Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου από τον Άγιο Στέφανο. Ο Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Silver Alert ο 32χρονος Γιώργος Στεργιανόπουλος ο οποίος αγνοείτο από την Παρασκευήυ (20.04.2018) εντοπίστηκε νεκρός μετά από αξιοποίηση σοβαρών μαρτυρίων και έρευνες.

Η ανακοίνωση του Silver Alert

O Γιώργος Στεργιόπουλος 32 χρόνων αγνοείτο από τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Απριλίου και η οικογένεια του έκανε έκκληση μέσα από τα social media για πληροφορίες.

Το γεγονός πως το αυτοκίνητο του, ένα FIAT Seicento με αριθμό κυκλοφορίας ΒΥΙ 3360, εντοπίστηκε από την Αστυνομία το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σ’ ένα οικόπεδο λίγο μετά το φράγμα του Μαραθώνα, είχε εντείνει την ανησυχία των δικών του.

Το όχημα ήταν κλειδωμένο και μέσα του βρισκόταν το πορτοφόλι του με χρήματα και όλα τα προσωπικά του έγγραφα και το σακίδιο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος δεν εργαζόταν και είχε πρόσφατα χωρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom