Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Τραγωδία στη Φλόριντα: Κατέρρευσε πεζογέφυρα! - Πληροφορίες για νεκρούς και πολλούς τραυματίες! Δείτε LIVE εικόνα


Τρόμος στη Φλόριντα κοντά στο Πανεπιστήμιο της περιοχής - Κατέρρευσε πεζογέφυρα πάνω σε πολίτες και αυτοκίνητα - Πληροφορίες για νεκρούς, τραυματίες και εγκλωβισμένους - Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές 

Μια πεζογέφυρα κατέρρευσε σήμερα στην κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ της Φλόριντας, σε έναν αυτοκινητόδρομο με έξι λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν στα συντρίμμια πολλά οχήματα που περνούσαν από κάτω.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Το κανάλι CBS Miami πρόβαλε εικόνες στις οποίες διακρίνονται πυροσβέστες να σκαρφαλώνουν στα συντρίμμια ενώ την ίδια ώρα νοσηλευτές δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες στον δρόμο.

Ένας μεγάλος γερανός και πολλά ασθενοφόρο βρίσκονταν στην περιοχή για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των οχημάτων και να απομακρύνουν τους τραυματίες.

Οι αναφορές κάνουν λόγο και για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια ενώ στις εικόνες φαίνονται και 3 αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονται κάτω από τα «διαλυμένα μπετά».

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης της γέφυρας. Η αστυνομία του Μαϊάμι έχει καλέσει τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Δείτε LIVE εικόνα






Δείτε εικόνες από την κατασκευή της πεζογέφυρας





First-of-its-kind pedestrian bridge “swings” into place. “FIU is about building bridges and student safety. This project accomplishes our mission beautifully,” -President Mark B. Rosenberg. http://bit.ly/2IihmUm 
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom