Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Το σκεπτικό της απόφασης για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα

Κάποιος έβαλε το όπλο στο χέρι της χήρας του

Το σκεπτικό της απόφασης για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου από τη σύζυγό του στην Κοιλάδα έφερε στο φως την Πέμπτη, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σύμφωνα με αυτό, την ημέρα που βρέθηκε νεκρός, ζήτησε και έλαβε άδεια από την εργασία του γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Ο ίδιος υποψιαζόταν ότι η κατηγορουμένη σύζυγός του τον απατά και πήγε στο σπίτι του φίλου του, καθώς πίστευε ότι βρισκόταν εκεί με τον εραστή της.

Φτάνοντας εκεί μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν ήδη η σύζυγός του με τρίτο πρόσωπο, η ταυτότητα του οποίου μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο καπετάνιος σε έξαλλη κατάσταση άρπαξε από την κουζίνα ένα μαχαίρι, που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και άρχισε να κυνηγά τη σύζυγό του έξω από το σπίτι, όπου εκείνη είχε πάει για να σωθεί.

Όταν την πλησίασε την απείλησε ότι θα τη σφάξει και πάλεψαν μεταξύ τους.

Στο σκεπτικό αναγνωρίζεται ότι η κατηγορουμένη δεν μπορούσε να γλιτώσει από τα χέρια του συζύγου της, καθώς ήταν πιο δυνατός κι εύσωμος και ότι εκείνη έπεσε στα γόνατα και τον εκλιπαρούσε να σταματήσει.

Επισημαίνεται ακόμα ότι δεν διευκρινίστηκε πώς ακριβώς βρέθηκε στα χέρια της το όπλο ιδιοκτησίας του φίλου του θύματος και εκτιμάται κατά την κρίση του δικαστηρίου ότι πιθανότατα να της το έδωσε στα χέρια τρίτο πρόσωπο, ώστε να αμυνθεί.

Η γυναίκα μέσα σε αυτό το κλίμα φόβου και απειλών τον πυροβόλησε για να σωθεί η ίδια από τα χέρια του συζύγου της, σχεδόν εξ επαφής στο ύψος της καρδιάς.

Διευκρινίζει όμως ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά και ενώ δεν υπήρχε πια κίνδυνος για τη ζωή της, αφού το θύμα ήταν στο έδαφος και είχε αφοπλιστεί, του έδωσε τη χαριστική βολή, πυροβολώντας τον με το ίδιο όπλο στον δεξιό κρόταφο.

Ο καπετάνιος δεν εξέπνευσε αμέσως, αλλά μετά τη διακομιδή του στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, αρκετή ώρα αργότερα από την ώρα που πυροβολήθηκε, που σημαίνει ότι αν είχε μεταφερθεί αμέσως μπορεί και να ζούσε.

Η κατηγορούμενη έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, αφού πρώτα με τη βοήθεια αγνώστων ατόμων άλλαξαν το σκηνικό στον τόπο του εγκλήματος, βγάζοντας μεταξύ άλλων την μπλούζα και τη ζακέτα που φορούσε το θύμα, τα οποία βρέθηκαν δίπλα του και σκούπισαν με αυτά το φονικό όπλο για να μην αποκαλυφθούν τα αποτυπώματά τους.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε σχετικά:
Ισόβια στη ''μαύρη χήρα'' για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου!

ΕΔΩ ολόκληρος ο φάκελός μας για τη "μαύρη χήρα" της Κοιλάδας Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom