Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Χαμός πάλι στην Τούμπα,διακοπή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο 90' (βίντεο)

Ντου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο (με περίστροφο;)

Ακριβώς στο 90ό λεπτό του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ κι ενώ το ματς ήταν 0-0, ο Βαρέλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα, όμως ο διαιτητής Κομίνης μετά από
υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Ποντίκη ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ του Μαουρίσιο.

Δείτε στο βίντεο το επίμαχο γκολ :

Ντου Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο

Έξαλλος με την ακύρωση του γκολ του Βαρέλα, ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάλεσε τους παίκτες του να φύγουν για τα αποδυτήρια!

Αυτή την ώρα 21:50 διαιτητές και ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια χωρίς κανένας να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει....

Ανακοινώσεις από το twitter της ΑΕΚ

Το site To10.gr δημοσιεύει την παρακάτω φωτογραφία και γράφει:

Με το περίστροφο στην τσέπη μπήκε ο Ιβάν στον αγωνιστικό χώρο

Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με το περίστροφο στην τσέπη.

Εδώ οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Εδώ πλέον δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλλά για μια υπόθεση που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να βγάλει. Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία. Κοιτάξτε τον Ιβάν Σαββίδη, την ώρα που έχει… μπουκάρει πλέον στον αγωνιστικό χώρο απειλώντας θεούς και δαίμονες, έχει στην τσέπη του ένα περίστροφο!!! Ναι, ένα περίστροφο μέσα στη θήκη του.

Η ΑΕΚ καταγγέλλει σε Κομίνη τρομοκρατία και οπλοφορία Σαββίδη

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, μετέφερε στον διαιτητή καταγγελία της Ένωσης για κλίμα τρομοκρατίες μέσα στο γήπεδο.

Ο Λυσάνδρου επισκέφτηκε το καμαράκι των διαιτητών μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑOΚ, Μάκη Γκαγκάτση, προκειμένου από κοινού να συμμετάσχουν στις διαβουλεύσεις. Σε αυτές ο εκπρόσωπος της Ένωσης προχώρησε σε καταγγελία για κλίμα τρομοκρατίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Aναφέροντας την επίθεση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη, την απειλή του όπως υποστηρίζεται από τους Κιτρινόμαυρους προς τον διαιτητή Κομίνη («είσαι νεκρός»), αλλά και ότι μπήκε μέσα στο γήπεδο έχοντας όπλο, δείχνοντας στον ρέφερι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, ο διευθύνον σύμβουλος της ΑΕΚ μετέφερε στον διαιτητή ότι με αυτές τις συνθήκες η θέση της Ένωσης είναι ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
http://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom