Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός έμειναν στο 0 - 0 (φωτο)


Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν απόψε στη Λεωφόρο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 -2018 και μετά από ένα ματς που είχε δύο όψεις έμειναν στο 0 - 0!

Πάντως ο Παναιτωλικός μπορούσε και τη νίκη αν ήταν λίγο εύστοχος!

Παρότι και οι δύο ομάδες είχαν ανάγκη τους βαθμούς της νίκης αυτό δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο αφού αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου,χωρίς ρυθμό,χωρίς φάσεις στις περιοχές των αντιπάλων και μόνο από τύχη θα μπορούσε να μπει γκολ....

Στο δεύτερο όμως τα πράγματα άλλαξαν,ο Παναιτωλικός χτύπησε στα ίσια για το τρίποντο κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει μέχρι το 70',όταν ο Παναθηναϊκός άρχισε να συνέρχεται.

Στο 16' πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό,όταν από εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Μοράρ, η μπάλα βρήκε τη συμβολή των δοκαριών του Βλαχοδήμου και ο Ντίας στην επαναφορά με κεφαλιά την έστειλε άουτ.

Στο 24' μία χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό,που μετά από λάθος του Ροντρίγκες ο Δώνης βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη, αλλά το πλασέ του κόντραρε και  η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Μέτριο έως κακό ποδόσφαιρο στη συνέχεια τόσο από τους παίκτες,όσο και από τους διαιτητές που σφύριζαν φάουλ την παραμικρή επαφή διακόπτοντας τον αγώνα....

Μοιραία ήρθε η λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς σκορ και χωρίς θέαμα και την κατοχή της μπάλας μοιρασμένη 51% - 49%!

Με μία αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός,αφού αποχώρησε ο Κουρμπέλης που έπαιζε τραυματίας από τα μέσα του πρώτου μέρους.

Στον ίδιο χαλαρό ρυθμό και πάλι με τους Αθηναίους να θέλουν να διασπάσουν την κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού,αλλά να μην μπορούν και όσο περνούσε η ώρα το ματς γινόταν συναρπαστικό με τον Παναιτωλικό να επιτίθεται και να ψάχνει το γκολ...

Στο 54' ζεστάθηκε λίγο ο κόσμος του Παναθηναϊκού,αλλά ο Χατζηγιοβάνης δεν μπόρεσε να πλασάρει από καλή θέση και αρκέστηκε σ' ένα ακόμα κόρνερ!

Στο 59' ήταν η σειρά του Παναιτωλικού, ο Μοράρ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κλέσιο με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ανάγκασε τον Βλαχοδήμο σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ η φάση τελείωσε με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να κάνει φάουλ στον Οικονόμου πάνω στη γραμμή της εστίας.

Στο 62' ξανά ο Παναιτωλικός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μαρινάκη.όμως και πάλι ο Βλαχοδήμος είπε όχι αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 65' ο Ντίας εκτελεί κόρνερ και ο Βλαχοδήμος διώχνει με γροθιές!

Τα λεπτά κυλούσαν και ο Παναιτωλικός πίεζε ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό,ο οποίος είχε υποχωρήσει στην περιοχή του.

Στο 69' κι άλλη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό,όταν η μπάλα έφτασε στον Μοράρ στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Ρουμάνος κόντραρε στον Γιόχανσον....

Ο Κουλιμπαλί που μπήκε στο 70' έβγαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά... με το 0-0 να παραμένει.

Αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις του Παναθηναϊκού,χωρίς αποτέλεσμα....

Στο 82' μία φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού μετά από εκτέλεση κόρνερ, τελείωσε με άστοχη προβολή του Λουντ από την καρδιά της περιοχής!

Εντυπωσιακή απόκρουση στο 89' του Κυριακίδη στο δεξί "γάμα" σε σουτ του Μυστακίδη!

Τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων δεν έφεραν γκολ και το 0-0 έμεινε...

Και πάλι σήμερα ο Δέλλας έβγαλε επιθετικό στο τέλος κι έβαλε αμυντικό,αλλά ευτυχώς δεν το πλήρωσε όπως με τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι παλιότεροι έλεγαν ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση κι είχαν δίκιο!

Ο Παναθηναϊκός τα 110α γενέθλια της ιστορίας του δεν μπόρεσε να τα γιορτάσει με νίκη!!!

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Λουντ, Κουρμπέλης(λ.τ. 46' Μυστακίδης), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης(70' Κουλιμπαλί), Άλτμαν(78' Μπουζούκης), Δώνης.

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μαρινάκης, Βασιλούδης(88' Χαντάκιας), Πάουλο, Ρόσα(92' Νταλακούρας), Ντίας, Κλέσιο(78' Μπαρμπόσα), Μοράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom