Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τι ισχυρίζεται η μητέρα του μωρού που βρέθηκε μόνο του μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής (βίντεο)

Μαρτυρία: Κατάμαυρο το βρέφος όταν το βγάλαμε από το καμένο διαμέρισμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η θεία του παιδιού, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα
σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής, είναι εκείνη που το πήγε στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Παίδων και η μητέρα του. 

Η 35χρονη μητέρα, όπως είπε στην αστυνομία έχει άλλα δύο παιδιά, ενώ την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα.

Την ίδια ώρα σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της 35χρονης μητέρας του παιδιού, ηλικίας ενός έτους, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30, ενώ μόλις μπήκαν στο χώρο οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα.

Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.

ΑΠΕ- ΜΠΕ

Μαρτυρία: Κατάμαυρο το βρέφος όταν το βγάλαμε από το καμένο διαμέρισμα

Λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής. Οι πυροσβέστες ανέσυραν σώο από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας ένα βρέφος 15 μηνών το οποίο νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγία Σοφία.

Το μωρό, σύμφωνα με τον διοικητή των νοσοκομείων Παίδων κ. Παπασσάβα είναι διασωλημένο, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής και αιμοδυναμικά ασταθές. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει εισπνεύσει καπνό για πολύ ώρα αλλά τα εγκαύματα στο σώμα του είναι μικρής έκτασης και δεν εμπνέουν ανησυχία.

Όπως δηλώνουν ένοικοι της πολυκατοικίας στο in.gr την ώρα που το βρέφος βγήκε από το διαμέρισμα ήταν κατάμαυρο και είχε εισπνεύσει πολύ καπνό.

H μητέρα του παιδιού δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο διαμέρισμα και στο νοσοκομείο το συνόδεψε η θεία του που μένει στην ίδια πολυκατοικία. Σε βάρος της 35χρονης μητέρας έχει ασκηθεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δείτε τα βίντεο:







http://news.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom