Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ολα μηδέν στην Τρίπολη,ο Παναιτωλικός τσίμπησε βαθμό από τον Αστέρα (φωτο)


Στην Τρίπολη υποδέχτηκε το απόγευμα ο Αστέρας τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική του Α' γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

H ομάδα της Αρκαδίας προέρχονταν από ένα σερί πέντε νικών και
φυσικά ήθελε να συνεχίσει τις επιτυχίες της,ενώ η ομάδα του Αγρινίου (με γκρι εμφανίσεις σήμερα) χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες στο ενεργητικό της ήθελε οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

Ισοδύναμες εμφανίστηκαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες,χωρίς τη μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο εκτός μίας του Καλτσά στο 22' το σουτ του οποίου έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Μπεχαράνο,έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο,χωρίς σκοπιμότητες,αλλά χωρίς θέαμα και στο τέλος έμειναν στο 0 - 0.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Αστέρα να κερδίζει πέντε κόρνερ,αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.... 0 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μάκη Χάβο να αποσύρει τον Μαρκόφσκι και να ρίχνει στον αγώνα τον Κλέσιο σε μια προσπάθεια να τονώσει επιθετικά τον Παναιτωλικό και να του δώσει ταχύτητα.

Στο ίδιο τέμπο και οι δύο ομάδες κόρνερ,φάουλ,αλλά χωρίς να δημιουργούν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ωσπου στο 57' η μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα: Ο Μανιάς έδωσε την μπάλα στον Τόνσο που βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη,με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να διώχνει την μπάλα με τα πόδια!

Από το σημείο αυτό και μετά χωρίς λόγο το παιχνίδι έγινε νευρικό.... με τον Αστέρα να θέλει οπωσδήποτε ένα γκολ και τον Παναιτωλικό να θέλει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 67' ο Ιγκλέσιας εκνευρισμένος ζήτησε πέναλτι,χωρίς να έχει δίκιο και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Στη συνέχεια κλωτσοσκούφι,νεύρα,δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο,γιουχαϊσματα από την εξέδρα και κατά τ' άλλα πρωτάθλημα Super League.


Στο 84' ο Μπεχαράνο έκανε σκληρό φάουλ στον Τόνσο,είδε τη δεύτερη κίτρινη και απεβλήθη....

Με δέκα παίκτες ο Παναιτωλικός στα τελευταία λεπτά πάλεψε για να κρατήσει το 0-0 και τα κατάφερε τελικά!

Πέντε λεπτά καθυστερήσεις έδειξε ο διαιτητής χωρίς ν' αλλάξει κάτι.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο(86' Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Καλτσάς(76' Δουβίκας), Τόνσο, Ισνάλντο(70' Μαντίντα),Μανιάς.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρόσα, Μπεχαράνο, Μόραρ, Πάουλο, Μάζουρεκ(85' Μαρινάκης), Μαρκόβσκι(46' Κλέσιο),Ρότσα(64' Τσοκάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom