Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Θρήνος στην Λαμία για τους δυο νεκρούς από συγκλονιστικό τροχαίο! (φωτο & βίντεο)

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας στον 27χρονο

-Παγωμένη η Λαμία από το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη την Παρασκευή (15.12.2017) - Μηχανή καρφώθηκε σε αυτοκίνητο και οι δυο οδηγοί ξεψύχησαν στην άσφαλτο - Η σύγκρουση
ήταν τόσο σφοδρή που τα οχήματα έγιναν "σμπαράλια" - Ο 27χρονος οδηγός της μηχανής είχε χάσει τον πατέρα του σε ένα πολύνεκρο τροχαίο που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Λαμία από χθες (15.12.2017) καθώς δυο άνθρωποι ξεψύχησαν στην άσφαλτο μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα. Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα  σημειώθηκε το βράδυ στις 21:00 στην περιοχή του κόμβου της Ξηριώτισσας, μπροστά από την επιχείρηση Ριζάκου.
Ο ένας εκ των νεκρών ήταν μόλις 27 χρονών στρατιωτικός και είχε χάσει τον πατέρα του στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών σε ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Το σφοδρό τροχαίο

Η μηχανή που οδηγούσε 27χρονος και κινούνταν στο ρεύμα ανόδου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η μηχανή να καρφωθεί στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ και της Π.Υ.Λαμίας. Οι εικόνες από το σημείο είναι σοκαριστικές.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 58χρονος οδηγός, είτε επιχείρησε αναστροφή είτε να βγει από το πάρκινγκ επιχειρήσεων που βρίσκονται δεξιά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή του 27χρονου.
Ο θάνατος και για τους δυο ήταν ακαριαίος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Λαμίας.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ο οδηγός της μηχανής που έχασε τη ζωή του τόσο νέος και τόσο άδικα είναι ο 27χρονος στρατιωτικός Γιώργο Μανανάς, από τον Γοργοπόταμο, ο οποίος στην ηλικία των 9 ετών είχε χάσει τον πατέρα του από τροχαίο δυστύχημα.
Ειδικότερα, ο αδικοχαμένος νεαρός όταν ήταν εννέα χρονών έχασε τον πατέρα του Κώστα Μανανά, σε ηλικία 42 ετών, σε ένα άλλο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.


Φωτογραφία από το τροχαίο του πατέρα του 27χρονου (πηγή: lamiareport.gr)

Ήταν ο οδηγός του μοιραίου βαν που καρφώθηκε πίσω από το σταματημένο βυτιοφόρο την αποφράδα ημέρα της 30ης Απριλίου του 1999 στα Καμένα Βούρλα.
Ήταν παραμονή Πρωτομαγιάς και οι άνδρες της τροχαίας είχαν σταματήσει για έλεγχο το βυτιοφόρο στον Περιφερειακό των Καμένων Βούρλων. Το βανάκι του Κώστα Μανανά έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες.
Η έκρηξη που ακολούθησε από το προπάνιο του μεγάλου οχήματος είχε παρασύρει στο θάνατο συνολικά πέντε άτομα, ενώ άλλα 14 τραυματίστηκαν.

Λαμία: Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο



Λαμία: Δείτε τα βίντεο


Πηγή: lamiareport.gr  και tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom