Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθη γιατρός δημόσιου νοσοκομείου - Ηθελε φακελάκι 400 ευρώ για χειρουργείο

Πάνω του βρέθηκαν ακόμη τρία φακελάκια

- Τα φακελάκια στην Ελλάδα καλά... κρατούν - Γιατρός ο οποίος εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο ζήτησε 400 ευρώ φακελάκι για να κάνει ένα χειρουργείο - Η 35χρονη ασθενής
προχώρησε σε καταγγελία και έτσι αποκαλύφθηκε η "δράση" του 65χρονου - Πάνω του βρέθηκαν ακόμη τρία φακελάκια - Το ποσό έφτανε τα 1750 ευρώ



Ένας γιατρός δημόσιου νοσοκομείου, ηλικίας 65 ετών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, με την κατηγορία της δωροληψίας. Και αυτό γιατί σύμφωνα με καταγγελία 35χρονης, ο γιατρός της ζήτησε και έλαβε 400 ευρώ φακελάκι, για χειρουργική επέμβαση την οποία επρόκειτο να της κάνει.

Το κόλπο με το… φακελάκι

Η 35χρονη έσπευσε στην αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα της ζήτησε ο γιατρός. Η αστυνομία προσημείωσε τα χαρτονομίσματα των 400 ευρώ και έστειλε την ασθενή στον γιατρό.
Η 35χρονη έβαλε τα χρήματα σε φάκελο επιστολής και τα έδωσε στον γιατρό. Μόλις εκείνος τα πήρε, η αστυνομία μπούκαρε μέσα και συνέλαβε τον γιατρό.
Πέρα από το ποσό των 400 ευρώ βρέθηκαν πάνω του επίσης άλλα τρία φακελάκια με 1.750 ευρώ συνολικά.

Ο γιατρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ διερευνάται η προέλευση των κατασχεθέντων χρηματικών ποσών.
Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο στα τηλέφωνα 210-8779700 και 10301.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom