Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Αίγιο: Συλλήψεις για το τρενάκι του τρόμου - Εκτροχιάστηκε το τελευταίο βαγόνι - Στο νοσοκομείο μάνα με 3 ανήλικα παιδιά (φωτο & βίντεο)


Πανικός στο Αίγιο με ένα κατά τα άλλα παιχνίδι να στέλνει στο νοσοκομείο μια μάνα και τα τρία ανήλικα παιδιά της. Το τρενάκι ξεκίνησε και λίγα δευτερόλεπτα μετά, ήρθαν αυτές οι εικόνες...

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά το ατύχημα με τρενάκι που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο και στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής του τρένου και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Εκτροχιάστηκε το τεευταίο βαγόνι στο Αίγιο

Όσον αφορά στο περιστατικό, η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4 ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους ακόμα λόγους.
Αμέσως μετά έφθασαν στην πλατεία πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια η μητέρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν, για προληπτικούς λόγους, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας.

Οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος

 

Τι λέει ο διαχειριστής του χώρου

Έρευνα της Αστυνομίας

Το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων τις χριστουγεννιάτικες μέρες.
Σε εξέλιξη είναι έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom