Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ανατροπή στην Κάλυμνο: Δυστύχημα λένε τώρα ο θάνατος του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου!


- Δεν ήταν δολοφονία αλλά δυστύχημα ο θάνατος του φοιτητή του ΕΜΠ - Δεν υπάρχει ένδειξη εγκληματικής ενέργειας δηλώνει στο newsit.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του
- Όλα δείχνουν ότι επιχείρησε να κάνει αναρρίχηση σε βράχο, γλίστρησε και τραυματίστηκε σοβαρά - Η καταρρακτώδης βροχή παρέσυρε το πτώμα στο σημείο όπου το εντόπισε ο 15χρονος το απόγευμα του Σαββάτου - Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του άτυχου φοιτητή του ΕΜΠ που είχε εξαφανιστεί από τις 19 Νοεμβρίου στην Κάλυμνο «αποκαλύπτει» το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ο Νίκος Χατζηπαύλου δεν δολοφονήθηκε. Ο θάνατός του οφείλεται σε ένα τραγικό δυστύχημα.
Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, μιλώντας στο newsit.gr, τόνισε ότι ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου ήταν δυστύχημα. Δεν μπορεί, λέει, να προσδιορίσει ακόμη την ακριβή μέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο 21χρονος φοιτητής. Όμως αναφέρει ότι ο θάνατός του επήλθε τις επόμενες μέρες από την εξαφάνισή του. Νίκος Χατζηπαύλου φοιτητής
«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας» δηλώνει ο Πάνος Κοτρέτσος.
Ακούστε τι δήλωσε ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:35
Ο Νίκος Χατζηπαύλου εξαφανίστηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Τότε, είχε φύγει από το σπίτι των γονιών του για μια βόλτα με το ποδήλατο. Το δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή συνέβη πιθανότατα την ίδια μέρα. Ο θάνατός του επήλθε τις επόμενες μέρες από πτώση από βράχο.

Νίκος Χατζηπαύλου: Η μοιραία αναρρίχηση

Η εκτίμηση των αρχών είναι πως ο άτυχος φοιτητής άφησε το ποδήλατό του και προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε βράχο. Η Κάλυμνος έχει πολλά αναρριχητικά σημεία. Όμως εκείνος, φαίνεται να μην επέλεξε ένα από τα γνωστά σημεία του νησιού, όπου ο χώρος είναι ειδικά οργανωμένος και υπάρχει, σε ορισμένες περιπτώσεις και προσωπικό.
Επέλεξε ένα απόμερο μέρος, όπου ήταν μόνος. Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονία Νίκου Χατζηπαύλου
Όλα δείχνουν πως μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία του. Γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του κατά την πτώση.

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του φοιτητή

Από την πτώση, ο Νίκος Χατζηπαύλου τραυματίστηκε σοβαρά. Όμως δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια. Εκτιμάται ότι πέρασαν ώρες και ακόμη και μέρες που ήταν τραυματισμένος και αβοήθητος. Δεν αποκλείεται να ήταν αναίσθητος. 
Τις ημέρες που ακολούθησαν, στην Κάλυμνο σημειώθηκε καταρρακτώδης βροχή. Το νερό παρέσυρε τον άτυχο φοιτητή. Έτσι εκτιμάται ότι η σορός του βρέθηκε στο σημείο όπου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (25.11.2017) τον βρήκε το 15χρονο αγόρι.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ
http://www.newsit.gr/ellada/kalymnos-nikos-xatzipaylou-anatropi-dystyxima-o-thanatos-tou-21xronou-foititi/2306781/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom