Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Πρόεδρος της "Κεντροαριστεράς" η Φώφη Γεννηματά - Αγνωστο όμως ποιος θα πληρώσει τα χρέη του ΠΑΣΟΚ (βίντεο)


Εκλογές στην Κεντροαριστερά… μέρος δεύτερο! Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, η Φώφη Γεννηματά βγαίνει νικήτρια και μάλιστα με διαφορά.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί της Κυριακής (19.11.2017) στα 982 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα και στα 22 στο εξωτερικό για τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου εκλογών για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα στην Κεντροαριστερά. Η ψηφοφορία διεξήχθη ομαλά σε ολόκληρη τη χώρα και ολοκληρώθηκε στις 20:00.


Αλιβιζάτος: Πρέπει να θεωρήσουμε νικήτρια την Φώφη Γεννηματά


Με ποσοστό γύρω στο 60%, έναντι 40% του Νίκου Ανδρουλάκη, η Φώφη Γεννηματά είναι η νικήτρια των εκλογών για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα στην προοδευτική παράταξη.

Αυτό έγινε γνωστό πριν από λίγο από τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Επιτροπής διαδικασιών και Δεοντολογίας καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο κι αφορά το 35% των ψήφων.

Όπως ανακοίνωσε «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά». Πρόσθεσε ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΣΥ προηγείται σ΄όλες της Περιφέρειες της χώρας πλην της Κρήτης, όπου προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος εμφανίζει αυξημένα ποσοστά και στην Αττική.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις εδώ

Σχόλιο Ζείδωρον: Κι ενώ όλοι μιλάνε για ενότητα με στόχο τη νίκη και την πρόοδο κανένας δεν μιλάει για τα 200 περίπου εκατομμυριάκια που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ,που πλέον σβήνει και τυπικά!!!Ποιος θα τα πληρώσει παιδιά;

Ο λαουτζίκος,όπως και της Ν.Δ. φυσικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom