Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Εγκλημα στο Β' Νεκροταφείο: Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης στρέφονται οι έρευνες

Γιάννης Καυκιάς: Στον τάφο του μαχαίρωσαν τη Δώρα Ζέμπερη

Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα χθες το απόγευμα, στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές είχαν ανέφερεαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο το σώμα της, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μένος του δράστη.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της διολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν από λίγο, αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται, ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού προσώπου της, που σκοτώθηκε πριν από μερικούς μήνες, και δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον άγνωστο δράστη. Μάλιστα, μετά τις πρώτες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα μπόρεσε να συρθεί για μερικά μέτρα και ξεψύχησε πάνω σε έναν τάφο, όπου την είδε ένας ιερέας του κοιμητηρίου.

Γιάννης Καυκιάς: Στον τάφο του μαχαίρωσαν τη Δώρα Ζέμπερη

Ο Γιάννης Καυκιάς είχε χάσει τη ζωή του στις 6 Μαΐου σε εργατικό δυστύχημα στην Παναγοπούλα Πατρών. Η Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά τον τάφο του στο Β’ Νεκροταφείο της Αθήνας. Εκεί, το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) τη δολοφόνησαν.

Τα στοιχεία για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού συγκλονίζουν. Η μανία του δράστη που της επιτέθηκε ενώ εκείνη ήταν ξανά εκεί για να περιποιηθεί τον τάφο του κολλητού της φίλου. Η Δώρα Ζέμπερη δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο του Γιάννη Καυκιά.

Η τραγωδία που συγκλόνισε τη Δώρα Ζέμπερη

Ήταν 6 Μαΐου 2017 όταν ο 33χρονος Γιάννης Καυκιάς έχανε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα. Ο 33χρονος Εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρία.
Δούλευε στα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη – Ψαθόπυργος.
Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην Παναγοπούλα. 

Πως έχασε τη ζωή του ο Γιάννης Καυκιάς

Το δυστύχημα σημειώθηκε ταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στον 33χρονο.
Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος κατέληξε από τα βαριά τραύματά του.
Ο Γιάννης Καυκιάς, εργαζόταν χρόνια στα εργοτάξια. Καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας. Η οικογένειά του ζούσε χρόνια στην Αθήνα.

Η μαρτυρία του ιερέα

Ο ιερέας του νεκροταφείου, ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν τη Δώρα Ζέμπερη ζωντανή, μίλησε για το πως η κοπέλα δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο του φίλου της.
Ήταν στενοχωρημένη που είχε χάσει το παλικάρι, είπε. Αποκάλυψε πως της είχε προτείνει να δει κάποιον ειδικό. «Μετά από κατά 2-3 εβδομάδες μου είπε ότι πήγε σε ψυχίατρο», τόνισε. «Την έβλεπα εδώ, χαιρετιόμασταν, τη ρωτούσα τι κάνεις».
Με πληροφορίες και από patrastimes.grtempo24.gr,http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom