Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Θρίλερ στην Αλεξανδρούπολη με την εξαφάνιση Βρετανίδας τουρίστριας! - Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη!


- Από την Πέμπτη ψάχνουν οι αρχές την 63χρονη μετά από δήλωση της εξαφάνισής της από συγγενείς - Οι άνθρωποί της ανησύχησαν καθώς δε μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της και ειδοποίησαν τις αρχές - Η αγωνία του κορυφώνεται καθώς όπως έγινε γνωστό βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στην περιοχή των ερευνών

Έγγραφα που ανήκουν στην 63χρονη Βρετανίδα τουρίστρια που αναζητείται από το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης.

Στην ίδια περιοχή βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία θα εξεταστούν, προκειμένου να ταυτοποιηθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ τα μέλη φέρουν σημάδια από επίθεση ζώων, ενδεχομένως σκύλων.

Την 63χρονη δήλωσαν ως αγνοούμενη στην αστυνομία οικείοι της από τη Μεγάλη Βρετανία, όταν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της. Στη συνέχεια, μέσω της βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες της πυροσβεστικής, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της 4ης ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι έρευνες εντοπισμού της 63χρονης γίνονται στην περιοχή του παραλιακού δρόμου Πετρωτών-Σύναξης-Μαρώνειας, όπου και εντοπίστηκε τελευταία φορά, χθες το απόγευμα, η γυναίκα από την Αγγλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 63χρονη δήλωσαν ως αγνοούμενη στην αστυνομία δικοί της άνθρωποι από τη Μεγάλη Βρετανία, όταν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της.

Στη συνέχεια, μέσω της βρετανικής πρεσβείας των Αθηνών, ενημερώθηκαν οι ελληνικές Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της. Στην επιχείρηση συμμετέχουν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 11 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της 4ης ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom