Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

“ΑΥΓΗ”: Η “παράγκα” του Μοσχάτου με συγκάτοικους Μαρινάκη - Αλαφούζο!

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ πόνταρε σε κουτσά άλογα!

Απ' ότι δείχνει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της κυβέρνησης ξύπνησαν απότομα εκεί στην Κουμουνδούρου,όταν αντελήφθησαν ότι η σαπίλα της δημόσιας ζωής της χώρας
μέσα από το δύσοσμο δίδυμο ποδοσφαίρου και πολιτικής φτάνει και στη δικιά τους πόρτα,αφού δεν μπόρεσαν να τους αναχαιτίσουν με τα κουτσά άλογα στα οποία πόνταραν.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της "ΑΥΓΗΣ" και το κείμενο που το συνοδεύει

"Τα γαλάζια κέντρα προπαγάνδας μεταφέρουν τη φαιδρή αντιπολίτευση και στα γήπεδα.

Τα «αφεντικά» ΠΑΟ και Ολυμπιακού εμφανίζουν τον Τσίπρα να “μαγειρεύει” τη διαιτησία και να τους “σφάζει” στα ματς του περασμένου Σαββατοκύριακου.

“Κυβερνητική διαπλοκή” ανακάλυψε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πίσω από την ισοπαλία που έφερε η ομάδα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο, ενώ μια μέρα αργότερα το πρωτοσέλιδο του “Γαύρου” ξιφουλκούσε για τη διαιτησία στον αγώνα Λαμίας - Ολυμπιακού.

Μετά την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής που ταλαιπώρησε τη χώρα επί χρόνια ενορχηστρώνεται αίφνης μια επικίνδυνη πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές τους συμμάχους στον αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση.

Η απόπειρα απορρίφθηκε κατ' αρχάς από τους οπαδούς του ΠΑΟ: κατακραυγή στο Διαδίκτυο κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού."
ΑΥΓΗ 29/8/17

Διαβάστε σχετική ανάρτησή μας:
Μαρινάκης-Αλαφούζος: Μας δουλεύουν απροκάλυπτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom