Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Θάνατος 55χρονου δρομέα! - Χωρίς ασθενοφόρο το χωριό του πρωθυπουργού (βίντεο)


Ο 55χρονος δρομέας άφησε την τελευταία πνοή του, λίγο πριν τον τερματισμό του αγώνα στα Τζουμέρκα. Ωστόσο, όπως καταγγέλει ο δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης, στην περιοχή - από την οποία κατάγεται και ο Αλέξης Τσίπρας - δεν υπάρχει ασθενοφόρο.



Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, παρά τις εκκλήσεις του, δεν υπάρχει οδηγός ασθενοφόρου για να εξυπηρετήσει την περιοχή. Μάλιστα, όπως είπε, έκανε 6 τηλεφωνήματα σε κοντινό κέντρο υγείας όταν έπαθε την καρδιακή ανακοπή ο δρομέας,αλλά… ακόμα περιμένει το ασθενοφόρο.

Tο χωριό Τετράκωμο των Τζουμέρκων θρηνεί τον χαμό αθλητή που έφυγε από τη ζωή ενώ έτρεχε χτες το απόγευμα στον αγώνα «9η Αθαμάνιος Διαδρομή – Δρόμοι του Βασιλιά Αθάμα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από άλλους αθλητές που έτρεξαν στον αγώνα, ο αθλητής ήταν από το ίδιο χωριό, το Τετράκωμο, όπου είναι η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα. Έτρεχε στη κατηγορία 50-54 ετών.

Το γεγονός συνέβη ενάμισυ χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό και πιθανότα οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο. Ο αγώνας είναι απόστασης 12,2 χιλιομέτρων.

Όλες οι εκδηλώσεις και το γλέντι που επρόκειτω να ακολουθήσουν μετά τον αγώνα όπως και οι απονομές, ματαιώθηκαν.

Πηγή: mypreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom