Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Ο βιαστής της 14χρονης και ο πα-τέρας που εξέδιδε την κόρη του για λίγα ευρώ (φωτο)

Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που αποκάλυψε η 14χρονη

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 41χρονου που είχε βγάλει στο «κλαρί» την ανήλικη κόρη του στην Κάλυμνο για λίγα ευρώ και του συνταξιούχου που δεν δίσταζε να
βιάζει επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια το κορίτσι, από τότε που ήταν στην τρυφερή ηλικία των μόλις 10 χρόνων, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω.

Ο πα-τέρας μαστροπός είναι ο Ελευθέριος Αγγελινάκης του Πανορμίτη και της Καλλιόπης, που γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1976 στην Κάλυμνο. 



Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απλής συνέργειας κατ’ εξακολούθηση σε κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής και της σωματεμπορίας ανηλίκου από ανιόντα εξ αίματος συγγενή κατ’ εξακολούθηση.



Ο ηλικιωμένος που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά το 14χρονο (σήμερα) κορίτσι συστηματικά επί τέσσερα χρόνια (από τον Οκτώβριο του 2013 έως φέτος τον Αύγουστο) δίνοντάς της ως αμοιβή ελάχιστα χρήματα, είναι ο Ιωάννης Κουλιανός του Πανορμίτη και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1950 στην Κάλυμνο. 



Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 12, 14, και 15 ετών και της κατ’ εξακολούθησης και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 25.02.2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων κοινωνικών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι, διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 14χρονη κατέφυγε στην τοπική Αστυνομία συνοδευόμενη από τις δύο αδελφές του πατέρα της και περιέγραψε την κόλαση που ζούσε.

 Όπως κατέθεσε, όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο 67χρονος την είχε τραβήξει με το ζόρι σε ένα χωράφι όπου την είχε βιάσει, αφήνοντάς της πέντε ευρώ ως αμοιβή! 

Η ανήλικη υποστηρίζει ότι διηγήθηκε στον πατέρα της τι είχε συμβεί κι εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι θα «κανόνιζε» τον ηλικιωμένο. 

Όμως ο 67χρονος εξακολούθησε να τη βιάζει δύο και τρεις φορές την εβδομάδα, δίνοντάς της κάθε φορά 5 ή 10 ευρώ και υποστήριξε ότι ο πατέρας της την παρότρυνε να βρίσκεται μαζί του, ενώ μάλιστα κάποιες φορές τη μάλωνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom