Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο γάμος της κόρης του Καραβέλα της Siemens στην βίλα της Αντιπάρου

Ακροβολισμένοι οι οξυδερκείς άνδρες της ΕΥΠ αναζητούσαν τον μπαμπά!

Αντίπαρος, Σάββατο 8 Ιουλίου 2017.
Ο ήλιος εκείνη τη μέρα είχε ανατείλει στις 06:10 και έδυσε στις 20:50. Η διάρκεια της  ημέρας ήταν 14 ώρες 40 λεπτά. Εόρταζαν ο Θεόφιλος ο Μυροβλύτης και ο Αγιος Προκόπιος ο Μεγαλομάρτυρας.
Για τους άνδρες της ΕΥΠ που συμμετείχαν στην Επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη στη θέση Ακρωτηράκι της Αντιπάρου ήτο μια κάπως παράξενη αποστολή αλλά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Στο κάτω κάτω είχαν συμμετάσχει και σε άλλες σπαρταριστές αποστολές της Υπηρεσίας. Ολες οι Μυστικές Υπηρεσίες έχουν σπαρταριστές στιγμές στα αρχεία τους.
Η όμορφη μελαχρινή κόρη του “εξαφανισμένου” πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Χρήστου ΚαραβέλαΦοίβη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στη περίφημη βίλα της οικογένειας με την ιδιωτική παραλία.
(Μια βίλα την οποία θα μπορούσαν να κλείσουν από κοινού για τις διακοπές τους οι οικογένειες  Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Σαμαρά, Τσίπρα, Παυλόπουλου, Αλογοσκούφη, Παπακωνσταντίνου, Αθανασίου, Κοντονή, Παπαγγελόπουλου, Θάνου και σία. Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” την συστήνει ανεπιφύλακτα στην πολιτική ηγεσία του Κράτους της Κολομβίας των Βαλκανίωνκαθώς και στα στελέχη της διαβόητης ελληνικής Δικαιοσύνης.
Είναι μια βίλα που θα μπορούσε να φιλοξενήσει άνετα όλους τους πρωθυπουργούς, όλους του αρμόδιους υπουργούς και όλους όσους διετέλεσαν σε κρίσιμες θέσεις της Δικαιοσύνης στην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Μάλιστα οι εν λόγω οικογένειες τις νύχτες με Πανσέληνο θα μπορούσαν να διοργανώσουν beach parties στην ιδιωτική παραλία της βίλας Καραβέλα με θέμα “Ελληνική Δικαιοσύνη” και να ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΜΝΟΙ αποτίοντας σπονδή στο Θεσμό της Ελληνικής Δικαιοσύνης)
  
Στην βίλα της οικογένειας Καραβέλα λοιπόν εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου του Ιουλίου 2017 είχαν οργανωθεί όλα στην εντέλεια, όπως αρμόζει στην πιο ευτυχισμένη στιγμή δύο νέων ανθρώπων.
Λίγο πριν τη δύση του ηλίου οι καλοντυμένοι προσκεκλημένοι περνούσαν το κατώφλι της βίλας την ίδια ώρα που οι άνδρες της ΕΥΠ και της Ασφάλειας -γύρω στα 10 άτομα-προσπαθούσαν να εντοπίσουν ανάμεσά τους (για ποιο άλλο λόγο άλλωστε βρέθηκαν εκεί και εκτέθηκαν στον φωτογραφικό φακό;) τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens που εγκατέλειψε την κατάλληλη στιγμή την Κολομβία των Βαλκανίων.
Προφανώς η αποστολή τους δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και επέστρεψαν άπραγοι στη βάση τους.
Οσο για το γάμο όλα πήγαν περίφημα.
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” εύχεται στην Φοίβη και τον Ορέστη Βίον Ανθόσπαρτο.
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom