Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ: Νέα εξέγερση μεταναστών στη Μόρια - Φωτιές, πετροπόλεμος, ζημιές και χάος!


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον καταυλισμό της Μόριας με πρόσφυγες να βάζουν φωτιές και να μην επιτρέπουν στους πυροσβέστες να πλησιάσουν. Έκλεισαν το δρόμο με κάδους σκουπιδιών...

Σοβαρές συγκρούσεις, για μια ακόμα φορά, βρίσκονται σε εξέλιξη
μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου, στη Μόρια, ανάμεσα σε πολυάριθμες ομάδες διαμαρτυρόμενων μεταναστών -κυρίως Αφρικανών- και ισχυρών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Παράλληλα -και προφανώς για αντιπερισπασμό- στη βόρεια πλευρά του Κέντρου, σε ελαιοκτήματα στον εξωτερικό χώρο, μπήκαν φωτιές, οι οποίες πήραν γρήγορα διαστάσεις. Επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής μαζί με πυροσβεστικά αεροπλάνα επιχειρούν προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μετανάστες έχουν βάλει φωτιές μέσα και έξω από το Hotspot της Μόριας, ενώ δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς. Δεν επιτρέπουν ούτε στα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να προσεγγίσουν το σημείο και έτσι δεν μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση των εστιών της φωτιάς.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, οι μετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο με κάδους απορριμάτων τους οποίους καίνε, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά ΙΧ αυτοκίνητα.

http://www.lesvosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom