Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Θρίλερ στην Ορεστιάδα με νεκρό πατέρα και την εξαφανισμένη κόρη του!


Άκαρπες είναι μέχρι τώρα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών της Ορεστιάδας αλλά και όλων των υπόλοιπων τμημάτων του νομού, στα οποία έχει σταλεί από προχθές ειδοποίηση, για τον
εντοπισμό της 52χρονης από το Νεοχώρι Ορεστιάδας, η οποία εξαφανίστηκε και άφησε γραπτό μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ ο ηλικιωμένος κατάκοιτος πατέρας της βρέθηκε νεκρός.

Οι έρευνες επικεντρώνονται μάλιστα και στον εντοπισμό του αυτοκινήτου με το οποίο έφυγε, ένα FORD Fiesta κόκκινου χρώματος σύμφωνα με πληροφορίες. Έχουν δοθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο αριθμός κυκλοφορίας, καθώς και στις διόδους προς την Τουρκία και τη Βουλγαρία, αφού οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχει φύγει και προς τα εκεί πάνω στην απελπισία της και την ψυχολογική κατάσταση που φαίνεται από το σημείωμα που άφησε να βρισκόταν.

Σύμφωνα τώρα με νεότερες πληροφορίες του evros-news.gr, η 52χρονη που δεν ήταν παντρεμένη και ζούσε μαζί με τους δυο ηλικιωμένους και κατάκοιτους γονείς της, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε αναλάβει να τους φροντίζει, μια και η αδερφή της δεν ζούσε κοντά στο Νεοχώρι και φαίνεται να έφυγε από το σπίτι πριν πεθάνει ο πατέρας της.

Φως πάντως στα αίτια και τον χρόνο θανάτου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομ,ή που θα γίνει σήμερα το βράδυ ή αύριο, στον Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης όπου θα μεταφερθεί η σορός του. Το σίγουρο είναι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα οικογενειακό δράμα, που δεν είναι άλλωστε και ασυνήθιστο στην περιφέρεια και την περιοχή μας.

Μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγο καιρό στο χωριό Σιταριά του Διδυμοτείχου, ένας 56χρονος είχε επίσης αποφασίσει να αυτοκτονήσει, έβαλε φωτιά στην κατάκοιτη μητέρα του την οποία φρόντιζε και την έκαψε.
http://www.evros-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom