Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Μπογδάνος... αγριεμένος! Μήνυση στο Μαξίμου και... διακοπές στη Νάξο! (βίντεο)


Ένα νέο... επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον ΣΚΑΪ, προστέθηκε σήμερα, μετά την συνέντευξη του δημοσιογράφου στον ραδιοφωνικό σταθμό Αegean Voice 107,5.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε (ξανά) ότι η απομάκρυνση του από τη θέση του έγινε κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Σημείωσε πως μπορεί να στοιχειοθετήσει την φράση περί "πρώην συντρόφων του Πρωθυπουργού" από δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και από μια ιστορική ανασκόπηση της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας.

Αποκάλυψε ακόμη ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αφού αυτή προσβάλει το ήθος του. Παρόλα αυτά, δήλωσε πως αισθάνεται τυχερός αφού η ενέργεια του Μαξίμου τον μετέτρεψε σε ήρωα και μετά την απόλυσή του θα ξεκινήσει τις διακοπές του στη Νάξο.

Ακούστε την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Υπενθυμίζεται εδώ πως η φράση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην προχθεσινή του εκπομπή (04.07.2017) από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, που προκάλεσε σάλο και τελικά την απόλυσή του από τον σταθμό ήταν η εξής:

"Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό".

Δείτε την επίμαχη δήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom