Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Με μηνύσεις και φωτογραφίες ή βίντεο δεν λύνεται το πρόβλημα της Λ/Γ 235


Κι ενώ στο τέλος της εβδομάδας συμπληρώνεται ένας ολόκληρος μήνας ταλαιπωρίας όσων κατοικούν πέριξ της οδού Γεωργίου Ζωγράφου,η Δήμαρχος Ζωγράφου μας ενημέρωσε πριν από λίγο με μία λιτή ανακοίνωση στο facebook ότι κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου!!!!

Μάλιστα η ανακοίνωση συνοδεύεται από σχετικές φωτο που δείχνουν τα κολονάκια σε κάποια σημεία και το δρόμο άδειο προσπελάσιμο για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.



Ομως όπως φαίνεται πεντακάθαρα στο προχθεσινό βίντεο των οδηγών του ΟΑΣΑ τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και το λεωφορείο αναγκαστικά πατάει τη διπλή διαχωριστική γραμμή και φυσικά παρανομεί με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους οδηγούς.


Εξαρτάται τι θέλεις να δείξεις και αναλόγως τραβάς,το πρόβλημα όμως για τους κατοίκους επιβάτες παραμένει!

Γι' αυτό λέμε ότι με μηνύσεις και φωτογραφίες ή βίντεο δεν λύνεται το πρόβλημα της Λ/Γ 235.

Αντε και τους υποχρέωσε το δικαστήριο,όταν θααα γίνει,να κάνουν το δρομολόγιο.... στο πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσουν δεν θα τραβήξουν χειρόφρενο;Μετά;

Η λύση είναι μία και συναινετική:Αφήστε τους εγωισμούς και οι μεν και οι δε και βρέστε τρόπο να σβήσετε την διπλή διαχωριστική γραμμή,η οποία μόνο ως άλλοθι των οδηγών χρησιμεύει και να απομακρύνετε τα Ι.Χ.,ενώ τα φορτηγά να παραδίδουν εμπορεύματα πολύ πρωινές ώρες που ο δρόμος είναι ακόμα άδειος.

Διαβάστε το σχετικό χθεσινό μας άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom