Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εντυπωσιακή κωλοτούμπα από τον Κ. Καζάκο: «Δεν είπα προδότες τους νέους, αλλά αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν»!!! (βίντεο)


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωση του για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό, ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος με νέες του δηλώσεις, προσπάθησε να εξηγήσει τι εννοούσε.

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν» δήλωσε στον Γ. Γεωργόπουλο και την εκπομπή «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα, ο Κώστας Καζάκος, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και τα σχόλια στα social media μετά τις δηλώσεις του περί «προδοσίας» των νέων που μεταναστεύουν.

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καζάκος μίλησε στο Happy Day μεταξύ άλλων και για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν. Μεταξύ άλλων ο κ. Καζάκος είχε πει:

«Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».

Ακούστε τη δήλωσή του:


O Κώστας Καζάκος, στις σημερινές του δηλώσεις, υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του. «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.

http://patrastimes.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:Απλά και μόνο κρίμα!!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Eδω και χρονια τωρα το χαλκειο του Περισσου τετοιους αλχημιστες
και κυβιστες παραγει σε αφθονια αλλα κυριως σε θρασυτητα
Βουηξε ο κοσμος του απανταχου ελληνισμου απο την ρατσιστικη και
προβοκατορικη τοποθετηση του βολεμενου Καζακου που αποκαλεσε
τους ελληνες των σκλαβοπαζαρων της υφηλιου προδοτες Και σαν μην
εφθανε η προβοκατορικη τοποθετηση του κονομημενου και βολεμενου
Καζακου τα αμοιβομενα σαινια του Περισσου ορμησαν σε καθε ιστοσε
λιδα και μπλοκς που υπηρχε σχετικη αναρτηση να αποκαλουν τους
κριτικα τοποθετημενους αντικομμουνιστες και με αλλους χυδαιους
χαρακτηριρισμους

Read more: Go to TOP and Bottom