Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Προφυλακιστέος ο γιατρός στη Θεσσαλονίκη: "Κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει"! (βίντεο)

Ο τελευταίος αποκαλυπτικός διάλογος γιατρού - 36χρονης

- Αρνείται κάθε ανάμειξή του στο έγκλημα με θύμα την 36χρονη μητέρα ο γιατρός
- Ωστόσο μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τη φυλακή
- "Κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει γιατί ζήλευε" είπε μεταξύ άλλων

- Για το αυτοκίνητο που έπλυνε δύο φορές μετά την επίμαχη νύχτα είπε απλώς ότι είναι "ψυχαναγκαστικός"
- Όλα όσα υποστήριξε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης.

Η γυναίκα, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό της Χαλκιδικής. Κατά την 3ωρη απολογία του, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με το έγκλημα.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που τον έκριναν ομόφωνα προσωρινά κρατούμενο.

Αποκαλυπτικά ήταν τα όσα είπε ο σύζυγος της γυναίκας στο LiveNews. “Ας μιλήσει ο γιατρός να λυτρωθούμε. Ας ανοίξει το στόμα του και ας μας πει τι έγινε. Αναζήτησα τον γιατρό... Τα στοιχεία είναι ακλόνητα”, δήλωσε ο σύζυγος της μητέρας τριών παιδιών στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.


Τι είπε ο γιατρός στην  απολογία του

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο γιατρός υποστήριξε ότι πιθανότατα να παγιδεύτηκε στη συγκεκριμένη υπόθεση και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με το θάνατο της 36χρονης.

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι ήταν φίλοι στο Facebook από τις αρχές του Ιανουαρίου ενώ όπως είπε άρχισαν να έχουν συνομιλίες μετά το Φεβρουάριο. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα λέγοντας ότι οι σχέσεις τους ήταν φιλικές. Μάλιστα όπως είπε την τελευταία φορά που εξέτασε την 36χρονη ως γιατρός αυτή είχε έρθει συνοδευόμενη από το σύζυγό της.

Για την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης, στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός υποστηρίζει ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη.

Ωστόσο όπως είπε ο ίδιος η γυναίκα δεν προσήλθε στο ραντεβού καθώς τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι "της έτυχε κάτι έκτακτο". Μάλιστα ο γιατρός αναφέρει ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο.

Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος υποστηρίζει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε ότι "είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα". Για το το στίγμα που έδωσε το κινητό τηλέφωνο του κοντά στο σημείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα ανέφερε ότι "συνήθιζε να πηγαίνει εκεί για να ξεδίνει" όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει. Κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που έδειχνα γι’ αυτή τη γυναίκα" είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιο άτομο.

dailythess

Ο τελευταίος αποκαλυπτικός διάλογος γιατρού - 36χρονης

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, για τον τελευταίο διάλογο στο Facebook της 36χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε με τον γιατρό είναι κατηγορούμενος για το έγκλημα.

Ενώ ο γιατρός υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στο έγκλημα και πως η γυναίκα την επίμαχη ημέρα δεν εμφανίστηκε στο νοσοκομείο για να τον συναντήσει, τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους στο Facebook, αν μη τι άλλο, προκαλούν ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:

Στις 17:21 η γυναίκα ενημερώνει με μήνυμά της τον γιατρό ότι έφτασε στο νοσοκομείο, για να κατέβει να την συναντήσει.

Στις 17:21 εκείνος της απαντάει ότι σε 10 λεπτά θα είναι εκεί

Στις 17:39 Την καλεί να μπει μέσα στο νοσοκομείο γιατί "κατέβηκε"

Και εδώ, ακολουθεί το περίεργο της υπόθεσης. Το επόμενο μήνυμα του γιατρού είναι στις 20:44 (δυόμιση ώρες μετά το προηγούμενο μήνυμα δηλαδή) στο οποίο ο γιατρος γράφει προς την γυναίκα:

20:44 Ντιάνα γιατί δεν ήρθες;



http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom