Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Θρίλερ με την αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών στο Μενίδι: Είχε φιλοξενηθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες (φωτο & βίντεο)


Ψάχνουν και στο υδραγωγείο του Μόρνου - Η Αναστασία Χατζημανωλάκη, αδελφή της 29χρονης αγνοούμενης, δηλώνει στο protothema.gr: «Απλά εξαφανίστηκε. Δεν μας είχε πει κάτι, δεν είχε να πάει κάπου.
Δεν είπε τίποτα στον σύζυγό της. Δεν πήρε κλειδιά, δεν πήρε λεφτά, δεν πήρε τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ούτε ταυτότητες. Έχουμε υπόνοιες ότι είχε αρχίσει να παθαίνει κατάθλιψη. Ψάχνουμε παντού…»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση Γιάννας Χατζημανωλάκη από το Μενίδι, μητέρα τριών παιδιών η οποία αγνοείται εδώ και οκτώ ημέρες. 

Οι έρευνες της οικογένειας και των αρχών παραμένουν άκαρπες με την αγνοούμενη να μην έχει δώσει κανένα στίγμα ζωής. 

Η Γιάννα Χατζημανωλάκη έφυγε από το σπίτι της το πρωί της 25ης Απριλίου χωρίς να πάρει μαζί της, κινητό, κλειδιά, χρήματα και ταυτότητα όπως αποκάλυψαν συγγενείς της στο protothema.gr

Φήμες ήθελαν την 29χρονη αγνοουμένη να έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της. Μάλιστα φέρεται μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της να είχε φιλοξενηθεί σε κοινωνική δομή για κακοποιημένες γυναίκες μαζί με τα αγγελούδια της.  


Η αδερφή της, Αναστασία Χαζτημανωλάκη μιλώντας στο protothema.gr το επιβεβαιώνει. «Η αδερφή μου στο παρελθόν επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον άντρα της μέσα στο γάμο της. Είχε πάρει μόνη της την απόφαση να πάει σε κέντρο κακοποιημένων γυναικών μαζί με τα παιδιά της. Αυτό είχε συμβεί πριν 5χρόνια περίπου και είχε μείνει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα ,το οποίο ήταν στο κέντρο της Αθήνας συγκεκριμένα και μετά πήρε πάλι μόνη της την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τα τρία παιδιά της. Ποτέ δεν την επηρεάσαμε εμείς ,η οικογένεια της σε αυτές τις αποφάσεις της. Και τώρα έφυγε χωρίς να πάρει τα παιδιά της και έχουμε φτάσει στο σημείο εμείς οι αδερφές της, να έχουμε αφήσει τα δικά μας τα παιδιά στην άκρη για να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στα ανιψάκια μας που ζητούν τη μαμά τους συνέχεια»


Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων που γνωρίζουν την περιοχή αλλά και τα όσα περνούσε η Γιάννα Χατζημανωλάκη και μέσα από το διαδίκτυο υποδεικνύουν το υδραγωγείο του Μόρνου στους  συγγενείς προκειμένου να το ψάξουν. 

Το υδραγωγείο του Μόρνου βρίσκεται μόλις 1 χλμ. μακριά από το σπίτι της 29χρονης Γιάννας Χατζημανωλάκη. Το υδραγωγείο καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του βουνού. Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ το υδραγωγείο Μόρνου έχει μήκος 188 χλμ., λειτουργεί με βαρύτητα και μεταφέρει το νερό από τον ταμιευτήρα Μόρνου στις 3 Μονάδες Επεξεργασίας Νερού Γαλατσίου, Αχαρνών και Ασπροπύργου. Αποτελείται από 15 σήραγγες συνολικού μήκους 71 χλμ., 12 σίφωνες συνολικού μήκους 7 χλμ. και 15 διώρυγες συνολικού μήκους 110 χλμ.

Η αδερφή της αγνοούμενης αποκαλύπτει στο protothema.gr ότι το συγκεκριμένο σημείο έχει ερευνηθεί , ενώ η ανησυχία της για την τύχη της αδερφής της είναι έκδηλη. Η ίδια σχολιάζει και τα όσα ακούγονται για τον σύζυγο της αδερφής της, Στέλιο. Πολλοί είναι εκείνοι που από την στιγμή μου μαθεύτηκε ότι είχε φιλοξενηθεί η αγνοουμένη σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες, εικάζουν πως μπορεί να την έχει βλάψει.  « Δεν ξέρω πραγματικά τι να πιστέψω για τον άντρα της αδερφής μου. Όσο περνούν οι μέρες και δεν μπορούμε να τη βρούμε πουθενά ,πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω . Τον βλέπω ότι ανησυχεί , ότι αγωνιά αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν του έχει γυρίσει κάποια βίδα στο κεφάλι . Γιατί όταν μας συμβαίνει αυτό ,μετά είμαστε ικανοί για τα πάντα .Όσον αφορά για όλα αυτά που ακούγονται ότι την έχει σκοτώσει και την έχει ρίξει στο κανάλι του Μόρνου ,δεν τα πιστεύω γιατί οι άντρες της ΕΜΑΚ έψαχναν τρεις ολόκληρες μέρες στο σημείο μαζί με τα σκυλιά τους και δεν βρήκαν τίποτα . Ήμουν και εγώ παρούσα στις έρευνες αλλά μάταια.Εγώ πιστεύω ότι η αδερφή μου θα βρεθεί ζωντανή και θα γυρίσει πίσω στα παιδιά της που την περιμένουν με αγωνία». 


Ο σύζυγος της αγνοούμενης Γιάννας από το Μενίδι της οποία τα ίχνη χάθηκαν από το πρωινό της Τρίτης συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της. «Συμμετέχουμε και εμείς στις έρευνες. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Την ψάχνουμε», λέει στο protothema.gr 

Η ίδια είχε αναφέρει τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης μιλώντας στο protothema.gr πως η οικογένειά της και η ίδια έχουν υπόνοιες ότι η αδερφή της περνούσε κατάθλιψη. 
Η Αναστασία Χατζημανωλάκη δήλωσε στο protothema.gr: «Απλά εξαφανίστηκε. Δεν μας είχε πει κάτι, δεν είχε να πάει κάπου. Δεν είπε τίποτα στον σύζυγό της. Δεν πήρε κλειδιά, δεν πήρε λεφτά, δεν πήρε τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ούτε ταυτότητες. Έχουμε υπόνοιες ότι είχε αρχίσει να παθαίνει κατάθλιψη. Ψάχνουμε παντού…».

Μάλιστα είχε αναφέρει και το χρονικό της εξαφάνισης της αδερφής της και όλα όσα της μετέφερε ο γαμπρός της: «Ο σύζυγος από ό,τι μας είπε σηκώθηκε και πήγε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν επέστρεψε είχε σηκωθεί η αδερφή μου και έκανε κάποιες δουλειές. Της είχε πει και εκείνος ότι θα πρέπει να ξεκινήσει να κάνει δουλειές και να μην κάθεται να κλαίει στο κρεβάτι και μέχρι να ξαπλώσει και να κλείσει για λίγο, για 10 λεπτά τα μάτια του, εξαφανίστηκε. Αυτό ξέρουμε».



Για την εξαφάνιση της Γιάννας Χατζημανωλάκη έχει σημάνει «silver alert». Οι ώρες που περνούν χωρίς να έχει βρεθεί η αγνοουμένη μητέρα τριών παιδιών εντείνουν την ανησυχία των δικών της ανθρώπων.

Οι ημέρες που περνούν βυθίζουν στην αγωνία τους συγγενείς της οι οποίοι την αναζητούν συνεχώς με ό,τι μέσα έχουν.



Δείτε βίντεο: Θρίλερ με την 29χρονη αγνοούμενη:
Είχε φιλοξενηθεί σε δομή για κακοποιημένες γυναίκες 


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom