Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Δυστυχώς η κουτσή Μαρία δεν θα κάνει δηλώσεις,ούτε θέλει να καταδικάσει την "τρομοκρατία"!


Κοιτάζαμε με θαυμασμό τον κατάλογο όλων αυτών που έσπευσαν επί τόπου να συμπαρασταθούν στον πρώην πρωθυπουργό και τραπεζίτη και νυν Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών,κύριο Λουκά Παπαδήμο,ο οποίος το απόγευμα δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες ονόματα δεν βρήκαμε αυτό της κουτσής Μαρίας και ανησυχήσαμε τα μάλα.Επικοινωνήσαμε μαζί της και τη ρωτήσαμε γιατί δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει έστω την οδύνη της για την επίθεση και τον κίνδυνο που συνεπάγεται για τη Δημοκρατία μας ή έστω να καταδικάσει την "τρομοκρατία" απ' όπου κι αν προέρχεται;

Χαμογέλασε με νόημα και μας δήλωσε ότι κατά πρώτον την κάλυψε απόλυτα ο  μακροβιότερος πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Σημίτης,ο οποίος δήλωσε μετά την αποχώρησή του από τον Ευαγγελισμό:

Σημίτης: Όσοι φροντίζουν για τη χώρα, γίνονται στόχος
"Στη χώρα δεν υπάρχουν πια, ή περιορίζονται ή κινδυνεύουν τα δικαιώματα τα οποία έχουν οι πολίτες σε όλον τον ευρωπαϊκό χώρο" δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης εξερχόμενος από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύται ο Λουκάς Παπαδήμος και οι δύο συνοδοί του.

"O κ. Παπαδήμος έχει εργαστεί για πολλά χρόνια αποτελεσματικά για τη χώρα. 'Εχει βοηθήσει πολύ, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις" σημείωσε και τόνισε ότι "η δολοφονική απόπειρα εναντίον του δείχνει ότι στη χώρα επικρατεί μια θλιβερή κατάσταση: Αυτοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους, αυτοί που φροντίζουν για τη χώρα, γίνονται στόχος".
Τέλος ευχήθηκε στον κ. Παπαδήμο να γίνει γρήγορα καλά και όπως είπε "οι ιατροί τον διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει".
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κατά δεύτερον τι να πει αυτή η φτωχή μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Αδικαιολόγητος ο φανατισμός και η τυφλή βία στο κέντρο της Αθήνας
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών με ανακοίνωσή της «καταδικάζει την επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και πρ.ώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ.Λουκά Παπαδήμου, μια επίθεση που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του και τη ζωή δύο ακόμη εργαζομένων».

«Ο φανατισμός και η τυφλή βία στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα κατά ενός εκλεκτού και διακεκριμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στελέχους που διακρίνεται για το δημοκρατικό του ήθος και την αφοσίωσή του στα κοινά, είναι αδικαιολόγητα.

Μόνο ζημιά κάνουν στην προσπάθεια της χώρας να αφήσει τα χειρότερα πίσω της.
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών αποδοκιμάζει την πράξη κι εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στα θύματα της επίθεσης και τους οικείους τους, αλλά και την ελπίδα της για τη λειτουργία της δημοκρατίας και των θεσμών της», τονιζεται στην ανακοίνωση.

Κι εκτός αυτού ήρθε και η ανακοίνωση της ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη που της έκλεισε το στόμα!

Δήλωση της Λαϊκής Ενότητας
"Καταδικάζουμε τη δολοφονικού χαρακτήρα επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο και ευχόμαστε στον ίδιο και στους άλλους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση".

Με την ευκαιρία όμως μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε μια απορία της:
Ολοι αυτοί οι δημοκράτες πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της χώρας, που έσπευσαν επί τόπου να εκφράσουν την οδύνη τους και να καταδικάσουν την "τρομοκρατία", επτά χρόνια τώρα γιατί δεν έκαναν μία δήλωση συμπαράστασης στα χιλιάδες θύματα των μνημονίων και των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου;

Και συνέχισε η φίλη μας η κουτσή Μαρία: Αλήθεια ποιοι εκτρέφουν τους "τρομοκράτες";

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom