Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Δεύτερη τραγωδία στη Ν. Ιωνία Βόλου: Μυστηριώδης θάνατος 38χρονου στο σπίτι του


Απαρηγόρητος ο θρήνος της μάνας του 38χρονου στη θέα του άψυχου σώματος του παιδιού της.Ανοιχτή παραμένει η αστυνομική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες
38χρονος στη Ν. Ιωνία άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή σε μονοκατοικία της οδού Δημοκρατίας το Σάββατο αργά το απόγευμα.

Ο θάνατος του 38χρονου, Β.Π., διαζευγμένου και πατέρα δύο παιδιών, προκάλεσε σοκ στη γειτονιά της Νέας Ιωνίας. Στο σημείο άμεσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. Απέκλεισαν τη μονοκατοικία για την έναρξη ερευνών στο εσωτερικό της.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναχώρησε από το σημείο, όταν διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος ήταν νεκρός. Από τα πρώτα δραματικά λεπτά, στη μονοκατοικία της τραγωδίας έτρεξε η μητέρα του 38χρονου, με την οποία διέμενε μετά τον χωρισμό του, και η οποία κατοικεί σε πολύ κοντινό δρόμο από το σπίτι. Ο θρήνος της μάνας έξω από το σπίτι ακούγονταν σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο. Πλήθος κόσμου έσπευσε να δει τι συνέβαινε.

Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας κορυφώθηκαν, όταν στη μητέρα επετράπη –μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αστυνομικών ερευνών- να εισέλθει στη μονοκατοικία. Ο οδυρμός της ράγισε καρδιές όταν πλέον είδε το παιδί της νεκρό, κάτι που νωρίτερα μέσα στους λυγμούς της δεν ήθελε να πιστέψει.

Μέσα στο θρήνο της, για αρκετή ώρα, η μητέρα φώναζε για «αυτό που έκαναν στο παιδί της». Συχνά στον σπαραγμό της ξεσπούσε για εκείνους που τον «έφαγαν» και ζητούσε να συλληφθούν οι υπεύθυνοι.

Παρά τα όσα με μεγάλη ένταση ακούστηκαν στη γειτονιά, ο θάνατος του 38χρονου παραμένει μυστήριο προς το παρόν και φως αναμένεται από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, αλλά και τις τοξικολογικές αναλύσεων (η έκδοσή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και το τρίμηνο).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε κάτι περίεργο στο σπίτι, αν και αρχικά ερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Πηγές ανέφεραν ότι δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο. Γι’ αυτό τις έρευνες έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας, ο διοικητής του οποίου μετέβη στη μονοκατοικία.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, στο μεταξύ, ότι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή δύο ατόμων, τα οποία βρίσκονταν την ώρα του μοιραίου στο σπίτι.

Στο Τμήμα προκειμένου να καταθέσουν μετέβησαν η μητέρα, καθώς και η αδερφή του 38χρονου άτυχου άντρα.

Δύο τραγωδίες σε λίγες ώρες

Είναι η δεύτερη τραγωδία που συγκλονίζει την περιοχή μέσα σε λίγες ώρες καθώς το πρωί του Σαββάτου, μία δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών, όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον έκτο όροφο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η 50χρονη πήγε σε πολυκατοικία της συμβολής των οδών Φιλαδελφείας και Κυρίλλου στη Ν. Ιωνία και αφού χτύπησε διάφορα κουδούνια ώστε να την ανοίξουν την είσοδο, λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στο κενό του φωταγωγού.

taxydromose-volos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom