Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πρωταπριλιά σήμερα για την Αυγή: Εκανε Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη που ξεπουλάει τη ΔΕΗ

ΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙ και ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ τελικά;

Μ' ένα προφητικό πρωτοσέλιδο,που μοιάζει πρωταπριλιάτικο,κυκλοφορεί σήμερα η Αυγή,αφού βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό που ξεπουλάει τη ΔΕΗ για πολιτική στήριξη.

Προφανώς το τζούφιο δεκανίκι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει πειστεί για το μαύρο που θα φάνε στις εκλογές και χρήζει από τώρα τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό διαβάζοντας βουλωμένο γράμμα,πετώντας ταυτόχρονα τη μπάλα στην εξέδρα.

Στα ιδιωτικά συμφέροντα για πολιτική στήριξη
Ξεπουλάει τη ΔΕΗ ο Μητσοτάκης
Τάζει δίκτυα, υδροηλεκτρικά, ενεργειακή και τιμολογιακή πολιτική

Το μάτι στους δανειστές και στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας κλείνει ο Κυρ. Μητσοτάκης υποσχόμενος, αν ποτέ αναλάβει τη διακυβέρνηση, να τους εκχωρήσει τη ΔΕΗ με όλα τα υπάρχοντά της.

Παρεμβαίνοντας στο παραπέντε της συμφωνίας με τους δανειστές και ενώ η κυβέρνηση έχει επιτύχει να παραμείνουν η ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ υπό τον έλεγχο του Δημοσίου και να εξαιρεθούν οι υδροηλεκτρικές μονάδες από την απελευθέρωση της αγοράς, ο Κυρ. Μητσοτάκης ζητάει: Να μπει στρατηγικός επενδυτής στη ΔΕΗ και να εκχωρηθεί το 66% του ΑΔΜΗΕ, να παραχωρηθούν λιγνιτικές και υδροηλεκτρικές μονάδες και να επανέλθει το παλαιό σχέδιο (Σαμαρά) για την εκχώρηση της «μικρής ΔΕΗ».

Το "πρωταπριλιάτικο" δημοσίευμα της Αυγής σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Β. Κικίλιας στο twitter,ανακατεύοντας και την Βενεζουέλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom