Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ηγουμενίτσα: Πυροσβέστης σκότωσε πατέρα δύο παιδιών και τραυμάτισε την σύζυγό του!


Το 48χρονο θύμα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό του με τη σύζυγο του δράστη - Ο 59χρονος δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία και παραδόθηκε.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας από την
άγρια δολοφονία που σημάδεψε τη νύχτα.

Το έγκλημα έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρικό σημείο της πόλης, έξω από το κλειστό γυμναστήριο.

Δράστης ένας 59χρονος πυροσβέστης, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άλλο 48χρονο άνδρα. Ο 48χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με την σύζυγο του δράστη, 48 ετών, την οποία επίσης πυροβόλησε και τραυμάτισε στα πόδια.

Ο πυροσβέστης παρέμεινε στο χώρο του εγκλήματος, ήταν ο ίδιος που τηλεφώνησε στην αστυνομία, ενημέρωσε για την πράξη του και στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άνδρες και η γυναίκα είχαν συναντηθεί νωρίτερα, έξω από το κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας, και είχαν έντονη λογομαχία. Το θύμα είναι πατέρας δυο παιδιών, το ίδιο και ο θύτης.

Η έρευνα για τα αίτια του άγριου εγκλήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακριβώς πίσω από το κλειστό γυμναστήριο Ηγουμενίτσας και δίπλα από το 2ο Λύκειο, είναι το σημείο όπου κατά τη 1 το βράδυ,ο 59χρονος πυροσβέστης, πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του, στο οποίο βρισκόταν με την 48χρονη σύζυγο του δράστη, την οποία επίσης τραυμάτισε στα πόδια

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άντρες είχαν έντονη λογομαχία, πριν ο 59χρονος δράστης πυροβολήσει και σκοτώσει τον 49χρονο και τραυματίσει την 48χρονη σύζυγό του.

Το σημείο και τα δύο αυτοκίνητα έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία, ενώ η 48χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
http://www.epiruspost.gr,http://www.thespro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom