Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΣΟΚ στην Τουρκία: Αυτοκτόνησε διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής!


Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σκόρπισε ο χαμός του διεθνή Τσέχου ποδοσφαιριστή, Φραντίσεκ Ραϊτόναλ, σε ηλικία 31 ετών. Σύμφωνα με την τουρκική Αστυνομία, ο Ραϊτόναλ αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού, την ώρα που η οικογένειά του απουσίαζε απ’ το σπίτι.

Ο διεθνής Τσέχος αμυντικός,Φράντισεκ Ραϊτοράλ,απουσίαζε από την χθεσινή προπόνηση της ομάδας του Γκαζίαντεσπορ χωρίς να έχει δώσει σημάδια… ζωής!

Αυτό ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας που κάλεσαν την αστυνομία μετά και από τις υποψίες ενός γείτονα. Μάλιστα, οι αρχές με το που μπήκαν στο σπίτι του, τον βρήκαν κρεμασμένο από το ταβάνι.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ραϊτόναλ αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και συγκεκριμένα κατάθλιψη. Γι’ αυτό το λόγο και προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Όπως είναι λογικό, όλοι στο στρατόπεδο της Γκαζιάντεπσπορ είναι σοκαρισμένοι απ’ την τραγική είδηση.

Το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην τουρκική ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του, Μπιουλέντ Γιουγκούν, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σε κανένα αγώνα.

Ο Φραντίσεκ Ραϊτόναλ γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 1986 στο Πρίμπραμ της Τσεχοσλοβακίας και αποτέλεσε προϊόν των ακαδημιών της ομώνυμης ομάδας.

Σε ηλικία 19 ετών μεταγράφηκε στην Μπάνικ Οστράβα, με την οποία μέτρησε 12 γκολ σε 100 συμμετοχές. Το 2009 μετακόμισε στην Βικτόρια Πλζεν, στην οποία ανήκε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι (με μία ενδιάμεση στάση έξι μηνών το 2014 στο Ανόβερο), πετυχαίνοντας 19 γκολ σε 168 παιχνίδια.

Υπήρξε 14 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του,ενώ ήταν και μέλος της αποστολή της Τσεχίας στο Euro 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom