Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΚΡΗΤΗ: Σκηνές "ροκ" στο ματς ΟΦΗ - Απόλλων μετά από καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι (φωτο & βίντεο)


Ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος είδε πέναλτι – φάντασμα στο 81' της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι που έκρινε το τελικό 1-1 τους παιχνιδιού στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Αρκετά λεπτά διακοπής και ένταση σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα...


Ο Απόλλων Σμύρνης ισοφάρισε τον ΟΦΗ στο τελικό 1-1 του “Θ. Βαρδινογιάννης” με πέναλτι που είδε ο Παπαδόπουλος και εκτέλεσε ο Σιατραβάνης στο 84'.

Ο Αλμπάνης έπεσε στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς να τον βρει ο Χαντί, ξεγελώντας έτσι τον ρέφερι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των παικτών των Κρητικών, που πήγαν στον διαιτητή για να παραπονεθούν δικαιολογημένα...
Υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, ενώ δεν έλειψε και η ρίψη μικροαντικειμένων από τις εξέδρες. Μετά από μερικά λεπτά, οι φιλοξενούενοι εκτέλεσαν εύστοχα το πέναλτι που πήραν, για να έρθει ολιγόλεπτη διακοπή του ματς, με νέες διαμαρτυρίες από τους Κρητικούς.
Με το σφύριγμα της λήξης και μετά από 10 λεπτά καθυστερήσεων, η ένταση κλιμακώθηκε, με την αστυνομία να περικυκλώνει τους διαιτητές, προκειμένου να μην υπάρξουν παρατράγουδα, αφού οι φιλοξενούμενοι πήγαν προς το μέρος τους ζητώντας εξηγήσεις.
Μάλιστα, και η αποχώρηση των παικτών του Απόλλωνα από τον αγωνιστικό χώρο έγινε με τη συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων, αφού υπήρχε κόσμος στο σημείο της φυσούνας που.. έβραζε, ενώ κάποιοι μπήκαν και εντός αγωνιστικού χώρου!

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Παντίδος, Νάστος, Μπόατενγκ (76’ Μητρόπουλος), Χαντί (89’ Όγκμποε), Μάνος, Μιλοσάβλιεβ (66’ Πάγκαλος), Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος (62’ Αλμπάνης), Δεληζήσης, Ντάσιος, Ρομάνο (90+1’ Τσιάρας), Σιατραβάνης (90+10’ Κύργιας), Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος, Μπαρτολίνι, Ομπόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom