Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Οι άγνωστες λεπτομέρειες της απόδρασης με το ελικόπτερο που σχεδίαζε η Πόλα Ρούπα (έγγραφα)

Πως θα έφευγαν από τον Κορυδαλλό Μαζιώτης και Πυρήνες

Το bloko.gr αποκαλύπτει εκτεταμένα αποσπάσματα από τη δικογραφία της αντιτρομοκρατικής για την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και μελών της Συνωμοσίας από τον
Κορυδαλλό με πτήση ελικοπτέρου το οποίο "πιλοτάρισε" η Πόλα Ρούπα στις 21 Φεβρουαρίου του 2016.

Εκτός του συντρόφου της η Πόλα σκόπευε να πάρει μαζί της στο εξαθέσιο ελικόπτερο, τους Χρήστο και Γεράσιμο Τσάκαλο, την Όλγα Οικονομίδου και τον Γιώργο Πολύδωρο.

Όπως αποκαλύπτεται, μετά τη συμπλοκή και την προσγείωση του ελικοπτέρου στις Ερυθρές, η Πόλα ανάγκασε τον πιλότο και πρώην αστυνομικό να τη μεταφέρει με το ελικόπτερο στην περιφερειακή οδό της Θήβας κοντά σε σούπερ μάρκετ όπου κι αποβιβάσθηκε.

Από εκεί πήρε ταξί που τη μετέφερε κοντά στην Χασιά, όπου και παρέλαβε άγνωστο συνεργό της.Προφανώς, στο σημείο που εκείνος ανέμενε, ήταν το σημείο που προορίζονταν να μεταφερθούν οι δραπέτες αν και όταν πετύχαινε το σχέδιο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο οδηγός ταξί τους μετέφερε στους Αμπελόκηπους και τους άφησε στην οδό Σεβαστοπούλου, πάνω από την Πανόρμου και κοντά στην ΓΑΔΑ, σε πολυκατοικία που παραμένει άγνωστο αν διαμέρισμα της χρησιμοποιήθηκε και από ποιους.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των 8 κατηγορούμενων για την υπόθεση στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ο πιλότος, για παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Παραθέτουμε επίσης στοιχεία και λεπτομέρειες για τις δοκιμαστικές πτήσεις της Πόλας μέχρι τη D-DAY που τελικά δεν εξελίχθηκε σε απόβαση στην Νορμανδία, αλλά και από τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν που "είδε" η αντιτρομοκρατική την Πόλα σε ποια βίντεο και σε ποιες περιοχές.

Τέλος, το bloko.gr αποκαλύπτει από ποιο σημείο και με ποιο τρόπο σχεδίαζαν Μαζιώτης και οι 4 της Συνωμοσίας να φύγουν από τον Κορυδαλλό και να μεταφερθούν σε σημείο που θα μπορούσε να τους παραλάβει το ελικόπτερο.







































http://www.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom