Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΠΑΤΡΑ: 8χρονη πέθανε από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς της (βίντεο)


Κατέληξε μετά από μάχη 25 ημερών με τον ιό της γρίπης Η1Ν1, στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου ένα οκτάχρονο κοριτσάκι.

Όλα ξεκίνησαν από έναν πυρετό, όχι υψηλό, ο οποίος επέμενε.
Παρέμεινε νοσηλευόμενη για αρκετές ημέρες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και τελικά κατέληξε στο Νοσοκομείο Ρίου. Η διάγνωση ήταν ο περιβόητος ιός της γρίπης, Η1Ν1.

Οι συγγενείς του παιδιού περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις διαγνώσεις των ιατρών για να κινηθούν ανάλογα. Δεν επιρρίπτουν όμως καμία ευθύνη στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, στην οποία έγινε ότι το δυνατόν για να κρατηθεί το παιδί στην ζωή.

Όμως, πιστεύουν πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος στο Καραμανδάνειο. Ο πυρετός επέμενε αλλά δεν αντιμετωπίστηκε όπως θα έπρεπε για την σοβαρότητα του ιού.Τραγική ειρωνεία είναι πως την ημέρα των γενεθλίων της η 8χρονη έπεσε σε κώμα.

Οι συγγενείς του παιδιού καταγγέλλουν ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς η εξέταση για το εάν πάσχει το κοριτσάκι από γρίπη έγινε έπειτα από οκτώ ήμερες νοσηλείας στο Καραμανδάνειο Παίδων Νοσοκομείο Πάτρας.

«Το παιδί ήταν υγιέστατο. Δεν είχε απολύτως τίποτα, ένα παιδί ζωηρό. Ένας άγγελος» αναφέρει συγκλονισμένος ο θείος της 8χρονης που δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της ανιψιάς του.

Την ίδια ώρα οι γιατροί αναμένουν την ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου της 8χρονης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:


http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom