Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Θρήνος για το 7χρονο κοριτσάκι που σκοτώθηκε στη διασταύρωση - καρμανιόλα της Πατρών - Πύργου (φωτο & βίντεο)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΑ ΣΑΓΕΙΚΑ
Σοκαρισμένη και "παγωμένη" παραμάνει η κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας από το τραγικό δυστύχημα της 7χρονης που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην Νέα Εθνική Οδό Πάτρας - Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Σαγέικων.
Η διασταύρωση - καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαγέικων που εδώ και χρόνια οι κάτοικοι ζητούν να μπουν φωτεινοί σηματοδότες. 
Ο δημοσιογράφος του tempo24.gr Νίκος Σύφαντος βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας και εξηγεί πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενών της μικρής Νικολίτσας: 
Την ώρα του Επιταφίου έμαθαν ότι η 7χρονη Νικολίτσα δεν είναι πια στη ζωή... Πώς περιγράφει τις τραγικές εκείνες στιγμές η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και κάτοικος Σαγέικων, Άντα Γκριμπούρα.

Η κ. Γκριμπούρα αλλά και όλοι οι κάτοικοι των Σαγέικων, αγανακτούν για την κατάταση που βρίσκεται η διασταύρωση - καρμανιόλα της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στο ύψος των Σαγέικων. "Πόσες ακόμη ζωές θα θρηνήσουμε μέχρι να φτιάξουν τον κόμβο;", διαμαρτύρονται τονίζοντας ότι είναι πολλά τα θανατηφόρα που έχουν συμβεί στο ίδιο σημείο. 
Στο βίντεο μιλά ο κ. Νίκος θείος του άτυχου κοριτσιού. Σύμφωνα με την καταγγελία του, το αυτοκίνητο που χτύπησε την 7χρονη είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει η οδηγός όταν το κοριτσάκι ξέφυγε από τα χέρια της μητέρας του - σύμφωνα με τα όσα λέει ο ίδιος - και πήγε να περάσει μόνη της την εθνική οδό Πατρών - Πύργου. 
Η 7χρονη Νικολίτσα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη και το οποίο εκινείτο με κατεύθυνση προς Πύργο. Το κοριτσάκι ήταν μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Σαγέικων. Αμέσως κλήθηκε στην περιοχή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου την παρέλαβε και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η 45χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom