Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Νέα στοιχεία για την 36χρονη Μαρία Ιατρού - Τι εξετάζουν οι Αρχές (φωτο)


Τρία χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Αμφιλοχίας προς Λευκάδα, στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, εντοπίστηκε χτες Σάββατο 29 Απριλίου στις 3:30 το μεσημέρι η 36χρονη Μαρία Ιατρού η οποία αναζητούνταν από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

Μια υπόθεση που γράφτηκε με το χειρότερο επίλογο, η αποκλειστική είδηση του www.e-maistros.gr σε λίγα λεπτά έκανε το γύρω του διαδικτύου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στον εντοπισμό της άτυχης Μαρίας συνέβαλε μοτοσικλετιστής ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων από την Αμφιλοχία ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να επισκευάσει ακινητοποιημένο όχημα και έπεσε πάνω στην πινακίδα που είχε αποκολληθεί από το μοιραίο Golf το οποίο στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα.

Την πινακίδα παρέδωσε στην Τροχαία Αμφιλοχίας όπου με την άμεση κινητοποίηση και του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχία εντόπισαν την 36χρονη μέσα στο όχημα στο βυθό του Αμβρακικού.

Η κλινική εικόνα του πτώματος αλλά και τα όστρακα που είχαν ήδη προσκολληθεί στο αυτοκίνητο, μαρτυρούν πως η Μαρία βρισκόταν στο νερό αρκετές μέρες, πιθανόν από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (συνθήκες βροχής).

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου αρκετός κόσμος βρέθηκε στο εκκλησάκι λόγο της εορτής του Αγίου Γεωργίου , κανείς όμως δεν πήγε στο πίσω μέρος που θα τον οδηγούσε στον υγρό τάφο της Μαρίας.

Η 36χρονη Μαρία Ιατρού είναι ένα ακόμη θύμα που προστίθεται στον κατάλογο των ατόμων που είτε βρήκαν τραγικό θάνατο ή αναζητούνταν και βρέθηκαν μετά από μέρες στο βυθό του Αμβρακικού και όλα αυτά λόγω οδικού δικτύου Αμφιλοχίας – Λευκάδας που είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Οι προστατευτικές μπάρες που θα έσωζαν ζωές ή τουλάχιστον στη χειρότερη περίπτωση οι συγγενείς θα εύρισκαν του ανθρώπους τους, απουσιάζουν ακόμη και από τα σημεία «παγίδες».

e-maistros.gr

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού από τους οικείους της, διαπιστώθηκε πως ανήκει στην 36χρονη αισθητικό Μαρία Ιατρού, η οποία και είχε δηλωθεί στις αρχές ως αγνοούμενη.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις έρευνες για την υπόθεση, αυτές θα τις αναλάβουν, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, το τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας και το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εντολή, η κύρια προανάκριση θα διενεργηθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Λουτρακίου, αφού εκεί κατοικούσε η 36χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα, προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου της 36χρονης, αλλά και τον ακριβή χρόνο που αυτός επήλθε.

Σχετικά με τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της 36χρονης, έχει διαπιστωθεί πως ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom