Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Τα καμώματα 35χρονης παπαδιάς αναστάτωσαν χωριό της Χαλκίδας!


Ο μικρός φτερωτός θεός που σημάδεψε με το βέλος του κατευθείαν την καρδιά μιας 35χρονης παπαδιάς από την Εύβοια και την έκανε να εγκαταλείψει το σπίτι της για να ζήσει στιγμές
πάθους με τον παράνομο δεσμό της, δεν έκανε πίσω από το γεγονός ότι ο σύζυγός της είναι ιερέας. 

Το ροζ σκάνδαλο με τις πιπεράτες λεπτομέρειες έχει αναστατώσει τις τελευταίες εβδομάδες το χωριό, στο ναό του οποίου λειτουργούσε ο εφημέριος που είναι 14 χρόνια μεγαλύτερος από την ερωτοχτυπημένη πρεσβυτέρα.

Το σούσουρο έγινε ακόμα μεγαλύτερο καθώς πριν φύγει η άτακτη παπαδιά δεν δίστασε να αδειάσει το μισό σπίτι στο οποίο είχε ζήσει αρκετά χρόνια δείχνοντας έτσι ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει μια για πάντα τον παπά ήταν ειλημμένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είχε φανεί από την πρώτη στιγμή ότι η συνύπαρξη της 35χρονης με τον 49χρονο ρασοφόρο σύζυγό της - φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού - δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη...

Οι ντόπιοι που μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες του χωρισμού, λένε πως μεταξύ τους δημιουργούνταν συχνά εντάσεις πιθανότατα επειδή η παπαδιά προκαλούσε ποικίλα σχόλια για το εκκεντρικό της στιλ.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, δεν υπήρχε γιορτή ή πανηγύρι που να μην πρωτοστατούσε η παπαδιά, η οποία τραβούσε τα βλέμματα με τον έντονο λόγο της και την πάντα διαφορετική από των άλλων γυναικών αμφίεσή της. Τα έντονα χρώματα και οι ελαστικές φούστες γίνονταν συχνά θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Τελευταία όμως το χωριό που βρίσκεται έξω από τη Χαλκίδα βούιξε από τις φήμες για το παθιασμένο ειδύλλιο της παπαδιάς με τον 47χρονο συνταξιούχο αστυνομικό ο οποίος μάλιστα φέρεται να της ζήτησε να εγκαταλείψε τον σύζυγό της και να τον ακολουθήσει.

Εκείνη δεν το σκέφτηκε πολύ και μια μέρα ο παράνομος δεσμός της, εμφανίστηκε με ένα φορτηγό στο οποίο μπήκαν τα υπάρχοντα της παπαδιάς.

Όταν επέστρεψε ο ιερέας κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, αλλά προσπάθησε να το κρατήσει μυστικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έπνιξε τον πόνο του στο κρασί και το Πάσχα λειτούργησε κανονικά.Ακόμα και τώρα εξακολουθεί να τηρεί καθημερινά το πρόγραμμά του και προσπαθεί να συνέλθει από το ισχυρό σοκ...

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom