Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Drama in Greek: Παραιτήθηκε η πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων Γιάννα Αγγελοπούλου


Σαν βόμβα έσκασε σήμερα στους πολιτικούς και διπλωματικούς κύκλους η δήλωση παραίτησης από την θέση της ως πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου,η οποία συγκλόνισε το λαουτζίκο!

Ηταν Μάιος τους 2013 όταν το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου «My Greek Drama», όπως είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της,τάραξε τη μίζερη ζωή μας.Τον Οκτώβριο του 2016 η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγό της μας μαύρισαν την ψυχή καθώς δηλώνουν επίσημα μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού,μάλλον για φορολογικούς λόγους.Μάλιστα στο τέλος του Οκτώβρη του '16 έδωσε και μία συνέντευξη στην Καθημερινή,όπου μας εξήγησε "Γιατί έφυγα από την Ελλάδα"!

Και σήμερα 9 Μαρτίου 2017 μας έδωσε το τελειωτικό χτύπημα με το "Drama in Greek"!
Πως ν' αντέξει ο Ελληνας μια τέτοια παραίτηση;Μέσα στην κρίση,με την τρόικα να μας αφήνει στα κρύα του λουτρού και τη συμφωνία μετέωρη,με την ανεργία να καλπάζει και τις συντάξεις να εξαϋλώνονται να μαθαίνεις ότι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποποιείται την ιδιότητά της ως Πρέσβειρα εκ Προσωπικοτήτων!

Να σημειώσουμε ότι η κυρία Αγγελοπούλου ορίστηκε πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων το 1998 από τον τότε υπουργό Εξωτερικών Θόδωρο Πάγκαλο, με σκοπό να προσφέρει τη βοήθειά της στην προετοιμασία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004,στη συνέχεια μάλιστα το 2000 ανέλαβε και τη θέση της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Αγγελοπούλου,πίσω από τις γραμμές της οποίας υποκρύπτονται κάποια παράπονα προφανώς από την σημερινή κυβέρνηση:

«Μετά την σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ.

Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στην χώρα μου εν γνώσει όλων των Κυβερνήσεων.

Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν.

Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για την χώρα μας».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο τον σχετικό μας φάκελο "Γιάννα Αγγελοπούλου" μπας και παρηγορηθείτε με το κακό που μας βρήκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom