Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Από "ευεργέτης", καταζητούμενος! - Οκτώ χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή! (βίντεο)

Ποια είναι η σύζυγός του που καταδικάστηκε μαζί του

- Σε οκτώ χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκαν τόσο ο Αρτέμης Σώρρας, όσο και η σύζυγός του
- Ποια είναι η διαδικασία από εδώ και πέρα - Πότε θα εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης
- Ο Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος, ωστόσο δεν παρέστη στο δικαστήριο
- Ποια είναι η σύζυγός του, Βάια Ρουγκλίου

- Και στους δύο επιβλήθηκε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε χρόνια
- ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο κουμπάρος του μετά την καταδικαστική απόφαση



Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο Σώρρας όπως και η σύζυγός του καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.

Αυτή είναι η διαδικασία από εδώ και πέρα
Με το διατακτικό της απόφασης του δικαστηρίου της Πάτρας στα χέρια, με το οποίο ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγος του καταδικάστηκαν σε κάθειρξη οκτώ ετών έκαστος για το αδίκημα της υπεξαίρεσης καθώς και στην παρεπόμενη ποινή της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε χρόνια, οι αστυνομικοί θα αρχίσουν να αναζητούν τον αυτοαποκαλούμενο "μέγα εθνικό ευεργέτη".

Η διαδικασία έχει ως εξής: Από τις δικαστικές αρχές διαβιβάζεται το διατακτικό της απόφασης στις αστυνομικές αρχές και αμέσως μετά αρχίζει η διαδικασία της αναζήτησης. Σε κάθε περίπτωση εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει εκδοθεί και το ένταλμα σύλληψης.

Το δικαστήριο στην Πάτρα
Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο δικαστήριο δεν πήγε ο Αρτέμης Σώρρας αλλά ένας δικηγόρος για να ζητήσει αναβολή της δίκης, την οποία τελικά δεν πήρε.

Πριν από λίγο καιρό, ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα και δικηγόρος του, Φώτης Λεπίδας, μιλώντας στο «Ε» και στο Νίκο Ευαγγελάτο είχε πει για την υπόθεση: «Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος».

Και είχε συμπληρώσει: «Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητό μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε -ήταν γαλαντόμος- δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”. Οχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με τη γυναίκα του να τους παντρέψω».

Ακούστε τι είπε ο κουμπάρος του Αρτέμη Σώρρα, αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση:
Πηγή βίντεο:patrastv
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom