Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Σφοδρή έκρηξη στο Μέρσεϊσαϊντ της Αγγλίας! - Κατέρρευσαν κτίρια, δύο σοβαρά τραυματισμένοι! - Συγκλονιστικές εικόνες


- Τουλάχιστον 30 τραυματίες - εκ των οποίων οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση- μετά απόπ σφορδή έκρηξη στο Μέρσεϊσαϊντ της Αγγλίας
- Δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο όλα δείχνουν πως αιτία ήταν μία διαρροή φυσικού αερίου
- Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο που θυμίζει εμπόλεμη ζώνη
- Σοκαριστικές μαρτυρίες από ανθρώπους που έζησαν τον τρόμο

- Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο


Περισσότεροι από 30 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί μετά από μία σφοδρότατη έκρηξη στο Μέρσεισάϊντ. Είναι χαρακτηριστικό πως κατεδαφίστηκαν ολόκληρα κτίρια, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιθανή διαρροή αερίου, που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Χάος!
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές. Η περιοχή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, με τους δρόμους να είναι καλυμμένοι με τούβλα...
Ασθενοφόρα έφτασαν άμεσα στο σημείο, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να ενημερώνουν στο Twitter πως οι τραυματίες είναι 30, με δύο από αυτούς να είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
 incident update: 30 'walking wounded' patients (minor injuries) and 2 patients with serious injuries gone to hospital
Όπως προαναφέραμε, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τα αίτια της έκρηξης, ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής ανακοίνωσε πως το πιο πιθανό σενάριο είναι η διαρροή φυσικού αερίου.
Η έκρηξη συνέβη στις 21:15 το βράδυ του Σαββάτου (σ.σ. τοπική ώρα), ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Liverpool Echo, το κτίριο στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη στέγαζε μία σχολή χορού, που ονομάζεται "Complete Works".
Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες




Ένα κινέζικο εστιατόριο ακριβώς απέναντι, το "Lan’s House", έχει επίσης υποστεί σοβαρότατες ζημιές, ενώ υπάρχουν αναφορές πως έντρομοι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο, έτρεχαν τραυματισμένοι μέσα σε μία κοντινή παμπ.

"Κάποιοι άνθρωποι ήταν θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια. Ήταν σοκαριστικό. Το σπίτι μας καταστράφηκε και απλά είδαμε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού", τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας Lew Hopkins, στην Liverpool Echo.

Η βουλευτής της περιοχής, Alison McGovern, περιέγραψε την κατάσταση ως "πολύ σοβαρή" και ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να μείνουν μακριά, με το δημοτικό συμβιούλιο του Wirral, να ανακοινώνει πως θα δημιουργήσει ένα καταφύγιο για όσους είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται...

Πηγή: rt.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom