Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η Αντιτρομοκρατική ψάχνει τον Βασίλη Παλαιοκώστα στο Βόλο


Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στον Βόλο και στα περίχωρα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θέλουν τον διαβόητο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα να κρύβεται στην ευρύτερη περιοχή.

Ο καταζητούμενος βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών από το 2009 και τον αναζητούν σε κάθε πιθανό σημείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής βρέθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στη Μαγνησία, αξιολογώντας πληροφορίες που έφτασαν στην υπηρεσία στην Αθήνα. Μάλιστα, οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές της Μαγνησίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής «αναζοπυρώθηκαν», σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά από έγκυρες πληροφορίες ότι ο Παλαιοκώστας εθεάθη να κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού.

Οι πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της η Αστυνομία, έκαναν λόγο για αλλαγή της εμφάνισης του Βασίλη Παλαιοκώστα, ενώ φέρεται να κινείται με μηχανή ανώμαλου δρόμου, με την οποία κινείται από μέρος σε μέρος για να μην δίνει στόχο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας έχει επικηρυχθεί με 1 εκατομμύριο ευρώ, μετά τον εντοπισμό αποτυπώματός του από την Αντιτρομοκρατική, στο πακέτο-βόμβα στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου έχασε τη ζωή του ο υπασπιστής Γιάννης Βασιλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom