Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Επεισόδια με τραυματίες μπροστά στο τουρκικό προξενείο στις Βρυξέλλες

Νωρίτερα οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν 3 Κούρδους

Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ υποστηρικτών κι επικριτών της τουρκικής κυβέρνησης έξω από το προξενείο της Τουρκίας στο κέντρο των Βρυξελλών σήμερα,όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία του Βελγίου.

Μια εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας επισήμανε ότι δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των τραυματιών, ούτε τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Προς το παρόν το τουρκικό προξενείο δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τα επεισόδια.

Βρυξέλλες: Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν 3 Κούρδους


Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ οπαδών του Ερντογάν και τριών Κούρδων στις Βρυξέλλες σημαίνοντας συναγερμό στις βελγικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Kom News μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται και μια 69χρονη γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς φέρει βαθύ τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που τα τρία άτομα μετέβαιναν προς το Τουρκικό προξενείο προκειμένου να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες του Firat News Agency αναφέρουν ότι οι δράστες έχουν καταφύγει στο τουρκικό προξενείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom