Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Βόμβα του "Βαρουφάκη" στον... Ντάισελμπλουμ; Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική για τρομο - πακέτα και στην Ελλάδα!


- Στο "κόκκινο" βρίσκονται όλοι στις τάξεις της αντιτρομοκρατικής μετά την εύρεση οκτώ ακόμη τρομο - πακέτων σε κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι
- Μεταξύ των παραληπτών οι Γερούν Ντάισελμπλουμ και Πιερ Μοσκοβισί, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα φάκελος με βόμβα εστάλη και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αλλά και στο ΔΝΤ!
- Ως αποστολείς φαίνονται ο Γιάνης Βαρουφάκης (!), αλλά και μέλη πολυεθνικών, οικονομολόγοι και πανεπιστημιακοί της χώρας

- Πιθανό θεωρούν στην ΕΛ.ΑΣ. το να σταλούν τις επόμενες ημέρες παρόμοια πακέτα και εντός της χώρας
- Η εξίσωση των Πυρήνων της Φωτιάς με την Επαναστατική Αυτοάμυνα, ο "μάγειρας" και ο "Άγνωστος Χ"


Δεν μας έφταναν οι... φουρτούνες των διαδοχικών Eurogroup χωρίς κανένα αποτέλεσμα, πλέον η χώρα μας βρίσκεται στο προσκήνιο και για αλλεπάλληλες υποθέσεις φακέλων με βόμβες που έχουν ως παραλήπτες κορυφαίους παράγοντες της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Η... καταμέτρηση
Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, 15.03.2017, όταν στο γραφείο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο Βερολίνο, έφτασε ένα πακέτο - βόμβα και εμφάνιζε ως αποστολέα τον... Άδωνι Γεωργιάδη.

Ευτυχώς δεν εξερράγη, ωστόσο την Πέμπτη 16.03.2017, ένα δεύτερο πακέτο με εκρηκτικό μηχανισμό εξερράγη στο γραφείο του διευθυντή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ, Τζέφρι Φρανκς, τραυματίζοντας μάλιστα μία υπάλληλο και αυτή τη φορά ως αποστολέας εμφανιζόταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Και φτάνουμε στα... φρέσκα κουλούρια: Το χειρότερο σενάριο φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε σήμερα (20.03.2017) το βράδυ. Και αυτό γιατί συνολικά 8 ακόμη τρομο - πακέτα εντοπίστηκαν στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Και τα 8 τρομο - δέματα είχαν αποδέκτες Ευρωπαίους αξιωματούχους με τα δυο πρώτα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά να είναι αυτά των Γερούν Ντάισελμπλουμ και Πιερ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, "φαίνονται" να τα έχουν στείλει μέλη πολυεθνικών, οικονομολόγοι και πανεπιστημιακοί που με κάποιο τρόπο επηρέασαν την πολιτική σκηνή του τόπου. Ο ένας απο αυτούς δεν είναι άλλος από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκης, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιόν είχε παραλήπτη το συγκεκριμένο δέμα.

Εφόσον όμως είναι ξεκάθαρη η επιχείρηση προβοκάτσιας που έχει στηθεί, δεν είναι καθόλου απίθανο να είχε παραλήπτη τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, δεδομένων των... ιδιαίτερων σχέσεων που είχαν αναπτύξει οι δύο άνδρες κατά την διάρκεια της θητείας του Γιάνη Βαρουφάκη ως υπουργός Οικονομικών της χώρας...

Φοβούνται "χτυπήματα" στην Ελλάδα!
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, λοιπόν, κλιμάκωση των τρομοκρατικών ενεργειών φοβούνται στο Αντιτρομοκρατικό Επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ, τόσο από τον ασύλληπτο πυρήνα της “Συνωμοσίας”, όσο και από την αλώβητη ένοπλη οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει μπει δυνατά στο “παιχνίδι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΕΛ.ΑΣ ακόμα δεν είναι σε θέση να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι αποστολές των τρομοδεμάτων να έχουν τελειώσει καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα είναι πιθανό να υπάρξουν τρομοαποστολές δεμάτων στο εσωτερικό της χώρας, σε πρόσωπα που με τον έναν η τον άλλο τρόπο απασχολούν την επικαιρότητα, κυρίως την πολιτική.

Μάλιστα και όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα το newsit.grο κατασκευαστής, τόσο των τρομοδεμάτων σε Σόιμπλε και ΔΝΤ την προηγούμενη εβδομάδα, όσο και της βόμβας που εξερράγη στο σπίτι της Εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη στην οδό Χ. Τρικούπη, φέρεται να είναι το ίδιο πρόσωπο και μάλιστα φέρεται να έχει απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν εξαρθρώνονταν η ομάδα του Χριστόδουλου Ξηρού που μαζί με τους “Πυρήνες” είχαν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο “Γοργοπόταμος”.

Πρόκειται δηλαδή για άτομο που έφερε, στους κωδικούς που αντήλλασαν τα μέλη της “Συνωμοσίας” το προσωνύμιο “μάγειρας”, προφανώς διότι “ανακάτευε” τις εκρηκτικές ύλες.

Το πρόσωπο αυτό, του οποίου την ταυτότητα ακόμα δεν γνωρίζουν στην Αντιτρομοκρατική, φέρεται να έχει δημιουργήσει μια κλειστή ολιγομελή ομάδα, η οποία προετοιμάζει τα χτυπήματα και μάλιστα οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το γεγονός μεγάλο χρονικό διάστημα, τα άτομα αυτά να βρίσκονται στην επαρχία και όχι στην Αθήνα.

Ένας ακόμη άγνωστος...
Στο μεταξύ ο μεγάλος άγνωστος για την Αντιτρομοκρατική δεν είναι άλλος από την οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”, η οποία ήδη έχει χτυπήσει κλούβα των ΜΑΤ στην οδό Χ. Τρικούπη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με Καλάσνικοφ, ενώ φαίνεται πως είναι πίσω και από τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο Α/Τ Δάφνης τον περασμένο μήνα.

Για την συγκεκριμένη οργάνωση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αστυνομικοί είναι λιγοστά και τους προβληματίζει το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα “βλέπουν” αναβάθμιση της δράσης της και βέβαια δεν είναι σε θέση στην ΕΛ.ΑΣ να αποκλείσουν το ενδεχόμενο το επόμενο χτύπημα της οργάνωσης να έχει ακόμα και νεκρό.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom