Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου - Στο φως τα θαμμένα μυστικά…


Ο κλοιός γύρω από τους συνεργούς του εγκέφαλου της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, σφίγγει ασφυκτικά, καθώς το αποψινό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη αποκωδικοποιεί σημαντικές μαρτυρίες υπόπτων και ανάβει το φως στο σκοτάδι.

Ένα παράξενο εύρημα σε δύσβατη περιοχή οδηγεί σε τάφο; Οι αποκαλύψεις της σημερινής εκπομπής ξεθάβουν θαμμένες αλήθειες και είναι βέβαιο ότι θα σοκάρουν.

Όπως είναι γνωστό τα ίχνη του Μάριου Παπαγεωργίου χάθηκαν στις 9 Αυγούστου του 2012, μία απαγωγή που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως το τούνελ» και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 26χρονος τότε είχε φύγει με το αυτοκίνητο του από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα του χωρίς όμως κανείς να φανταζόταν την τραγική εξέλιξη που θα είχε.

Ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε από φίλους της οικογένειας του, αλλά η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα οι «φίλοι» της οικογένειας οργάνωσαν την απαγωγή του ζητώντας λύτρα από την μητέρα του. Έτσι, παρά το γεγονός ότι είχαν σκοτώσει τον 26χρονο συνέχιζαν να ζητούν χρήματα από την μητέρα του, αφήνοντας την να πιστεύει πως ο Μάριος ήταν ζωντανός.

Το «Φως στο Τούνελ» αποκωδικοποιεί σημαντικές μαρτυρίες υπόπτων και ανάβει το φως στο σκοτάδι …

Θαμμένες αλήθειες, κυριολεκτικά ξεθάβονται…

Το παράξενο εύρημα στη δύσβατη περιοχή, οδηγεί σε τάφο;

Το Φως στο Τούνελ» απόψε σοκάρει,λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από την τηλεόραση του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom