Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

4 - 1 η Μπεσίκτας τον Ολυμπιακό,που τον κρέμασε ο Λεάλι (βίντεο με τα γκολ)


Στον δεύτερο αγώνα για τους "16" του Europa League που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τον Ολυμπιακό η Ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης,αν και της δόθηκε η ευκαιρία αφού έπαιζε για 51' με παίκτη παραπάνω.

Στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς κι ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθούσε για την ισοφάριση ένα ακόμα λάθος του Λεάλι έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στη Μπεσίκτας η οποία τελικά κέρδισε με 4-1.

Με γκολ του Αμπουμπακάρ στο 10ο λεπτό, η Μπεσίκτας προηγήθηκε του Ολυμπιακού


Η Μπεσίκτας διπλασίασε τα τέρματά της στο 22' με τον Μπάμπελ, ο οποίος σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή.Μεγάλη η ευθύνη του Λεάλι αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του


Με ένα θαυμάσιο γκολ,βολ πλανέ, του Ελιονούσι μετά από σέντρα του Σισοκό, ο Ολυμπιακός μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 31' και μπήκε ξανά στο παιχνίδι.
Από το 39' η Μπεσίκτας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμπουμπακάρ για χτύπημα εκτός φάσης στον Ρέτσο.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και με αριθμητική υπεροχή ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης.

Στο 75' η Μπεσίκτας με τον Μπάμπελ και με 10 παίκτες πέτυχε αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Ολυμπιακός... το τρίτο γκολ που της έδωσε την ΄πρόκριση.Και σε αυτό το γκολ φέρει ευθύνη ο Λεάλι, καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα!
Και στο 84' ο Ταλίσκα έβγαλε στον Τοσούν, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Λεάλι και έγραψε το 4-1 ρεζιλέβοντας έτσι τον Ολυμπιακό που έχασε μεγάλη ευκαιρία να περάσει στους "8".
Μπεσίκτας:Φάμπρι, Γκιοκχαν Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Εζιακούπ (60' Ουισάλ), Κουαρέσμα(82' Τζενκ Τοσούν), Ταλίσκα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.

Ολυμπιακός: Λεάλι, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό(76' Μάρτινς), Καμπιάσο(67' Μάριν), Φορτούνης, Ελιονούσι, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης(56' Σεμπά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom